<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 01:28 AM:

哈~我唔敢講呀~ 各有所長啦~
對,不過我覺得星仔勁d
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-19 01:33 AM:

對,不過我覺得星仔勁d
哈哈~ 我只可以話你.......有品味
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 01:50 AM:

哈哈~ 我只可以話你.......有品味
哈哈
swp唔係唔好,只係出高波既率同準確度太差.........下下比地波冇咩著數同用處,
星仔就唔同呀,雖然速度唔夠swp,但係地波同高波都幾好,又夠氣喎
摺吧啦
其實星仔早係02世盃見佢咁勁, 我就叫mu買架啦~ 右平人工,平身價, 右年青, 右好體能, 睇佢入Portugal果球就知猛料啦!! 最衰就我唔識費sir... 攪到遲左咁多... 我都話買星仔果時都叫佢入埋李榮標架啦=   =" 聽我講咪唔洗e家咁頭痛囉...唉.... 李榮標真係好野黎架, 上年mu對AC, c7一次都過唔到cafu....  但psv對AC.. 李榮標就以左閘身份過左cafu幾次=  =" 仲有一次係傳埋過靚中俾高古入波tim.... 唉... 仲有VDS... 右係咁... 超勁門神舒米高話走果時都叫佢買架啦.... 右貪平走去買保c尼治....攪到mu大地震.... 唉...費sir真係....
唔聽人講係咁.....不過當時費sir攞完三冠王冇耐,一定覺得自己好醒,依家佢諗返先至走去買已經遲啦....早d買就唔洗咁啦= ="
摺吧啦
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 01:08:

"所以唔係車路士...
踢波唔係show身家,乜你覺得3個球員身價夾埋8000萬就代表勁?車路士之前弱要在短時間內組班先用咁多錢啫,其實佢d球員都唔係頂級,起碼你搵個似球皇都冇,你急住買人咪要比貴d囉,但唔代表佢係值or勁
Originally posted by abc123aa at 2005-10-19 02:16 AM:
唔聽人講係咁.....不過當時費sir攞完三冠王冇耐,一定覺得自己好醒,依家佢諗返先至走去買已經遲啦....早d買就唔洗咁啦= ="
咪就係囉=   =" 仲有呀.... 賣左個beckham之後, 右走去買個c7番來, 一個踢法同b7係兩樣野架人, 攪到要全隊人就佢一個=   ="  s18同v10都唔知佢邊野真交,邊野係假動作, g2仲要係右閘到係咁沖上黎等佢交, 想當年b7同g2呢野都唔知幾殺食...唉.... e家g2就得個走字...... 慘情....
Originally posted by ciger at 2005-10-19 02:25 AM:

踢波唔係show身家,乜你覺得3個球員...
你有冇睇我之前打d野架=   ="  我都冇話用8000w買人係勁=    =" 仲有, 咩叫急住組班呀..... 艾辛同swp呢兩個天價架人...好似係呢季買架wo~ 我都冇話買到球王就係勁呀=    ="  可以隋心所慾買口岩洗架人番黎先係勁..... 你急住買人咪要比貴d囉,但唔代表佢係值or勁  你呢居係咩意思 你立場e家同我一樣啦?? 哈哈~
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 02:38:

你有冇睇我之前打d野架=   ="...
你要留意一樣野,我諗從來冇人話車路士買人買得抵,只會話佢嘅成功唔係有錢買人就得,好多人話車路士買好多勁人返黎超哂班,但其實問題係曼聯阿仙奴弱左,導致車路士超班,有錢比一個高過預期嘅價錢唔代表可以成功,但好多人就覺得可以,艾辛兩人係車路士要今季爭歐聯先咁急要買,如果只要贏聯賽一早夠照,其實如果你認同"所以唔係車路士特別強,係其他隊唔掂啫"=  =" 咪就係話佢已經係英超超班囉=     =",咁就即係認同車路士成功唔只係靠錢多,其餘兩強弱左先係主因,咁即係這個標題唔成立
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 02:29 AM:

咪就係囉=   =" 仲有呀.... 賣...
冇計呀,鬼叫費sir唔鍾意碧咸咩.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。