<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-19 11:11 AM:

唉,我之前都以為係,係d報紙傻啫,傳送當傳中,真係當d球迷白痴既咩.....
可能係撰稿唔識分@@
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-19 11:48 AM:

可能係撰稿唔識分@@
咁果條友真係痴痴地.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-19 06:31 AM:

應該係三百幾次傳送先啱
冇睇呀,又會星仔做代隊長既......頭先好似話史高斯紅牌喎,原本今場係邊個做隊長嫁???
史高斯兩黃變一紅..
原本giggs做隊長,park入替giggs
一睇到park做隊長好興奮
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 05:18 AM:

多謝支持~~ 仲有我諗當今球壇都冇邊隊會張咁fit架基c普長期放係後備架啦
This really prove you challenge Chelsea without good reason.
Crespo is the most famous player in Chelsea's Forwards:
Druoba, Gudjohnson, C.Cole - do you actually think any of these is world class?

And Morinho can place anyone in the bench, not because of strong reserves, is because he don't care about who is more famous. He just choose the most suitable players who willl help the team to win.

You can also check other nation's strongest teams, which cannot sepereate into 2 strong teams? AC? Juv? Int? Bayern? RM? Barcelona?

This is a MUST for every strongest biggest club.
BTW, I have also watched MU VS Lille 's match.

When I see 0:0 first half - disappoint.
When I see no substition at the second half - disappoint.
When I see Scholes take two yellow cards and get red - disappoint.
When I see Ferguson substitute Sing at 80 mins - disappoint.
When I see 0:0 final result - no feeling.
I was a Man U fans, but when you get so much disappointment in just one match, I really know I have made a good decision to leave Sir Ferguson and support Morinho.

[ Last edited by chicken on 2005-10-19 at 11:59 AM ]
Originally posted by ciger at 2005-10-19 02:49:

你要留意一樣野,我諗從來冇人話車路...
p.s 極奇量咪得個不復當年勇架傑斯仔(傑斯仲要係青訓黎)..... 你知唔知8000w英鎊係幾多??=   =" mu係除左車仔之外,全英超最高身價架球隊....全隊波+埋身價都係9000幾w多少少到.....但係車仔3個人已經去左8000w........ 1個SWP可以買6個星仔.........  點頂??仲有, 全隊保頓身價+埋都好似唔知500w到.......  咁你知車仔架恐怖未......
我都冇話你話車路士成功只係靠錢多,不過你話3個人身價8000萬所以車路士好恐怖,3個人身價8000萬唔係恐怖,只係有個傻佬亂駛錢,陣中擁有費高施丹朗拿度三個世界足球先生就真係恐怖喇,但咁都冇獎攞就更加恐怖,唔好成日將招點擺在球員身價上,車路士買人嘅宗旨先係成功之處,唔追星,邊個位冇人就買邊個,有錢唔代表識洗,曼聯這幾年都用唔少錢買人,但失敗多成功少,華朗基巴臣都唔知浪費幾多錢,仲有迪贊巴ALAN SMITH,冇個成功,另外C朗拿度廿歲唔夠都1200萬啦,朗尼1900萬,兩個U20球員都用3100萬,曼聯咪又係錢多,不過費格遜唔識用啫,錢這樣野你有10億同20億基本上已經分別唔大

[ Last edited by ciger on 2005-10-19 at 12:36 PM ]
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 04:46:

我咪話你冇睇我打架野囉=     =...
仲有一樣,車路士9連勝,有睇波嘅都知道佢贏阿仙奴係符碌啫,杜奧巴控波甩腳但係彈入左,如果唔係都贏唔到,對韋根人地單刀唔入結果比基斯普射死,佢季初9連勝只不過係陣容變動唔大,季初較有默契同埋'有運',如果對住上兩季嘅阿仙奴,可能車路士已經破左處
no...............
For arsenal - one sentence can represent it:
一子錯滿盤皆落索
I am very interested to see Ars VS Juv if possible.
你地明唔明架=   ="......  唔係話買到worldclass架球員先叫勁.....  係可以隋心所慾買一個最口岩自己隊波個form架球員番黎咁先叫勁架(仲要人地唔想放,覺得對自己好有用,但車仔用銀旦攻擊,人地想唔放都唔得).....根本唔係話世唔世界級架問題......  法國上年世盃人腳夠強啦~ 夠多世界級啦~ 咪右攪到咁, 因為踢波,打波架野唔係話d球員個別能力高,隊波就一定會強, 最緊要球員個踢法同球隊個form甲先得~~ 點解巴西會咁勁姐, 咪因為佢d人無論咩國架足球佢地都可以立足, 一合埋右可以打番佢地架巴西足球~

勝就係勝, 敗就係敗....符碌入左, 都係入波

至於你話mu買人都用左好多錢, 係Y, 但佢d錢係由簡東拿年代同由青訓出黎架6小福,黃金個10年8年win番黎, 係在足球圈搵番黎, 唔係賣油搵番黎架....

呀雞兄...  我冇話基c普因為係 world class同famous, 但都唔出佢WO=   ="  你有冇睇清楚我用字架..... 我話佢唔應該係後備... 係因為佢好FIT.... 呢樣野係大家有眼睇架.... 基c普咁FIT.. 你估佢如果呢季仲係AC, 佢會唔會有多d出場機會呢??  
同埋你話因為咁先leave MU , 咁你好打有限啦~ 佢一唔掂,你就轉去捧強果隊, 咁樣都叫做fan屎咩... 咁叫騎場.... 你要明白隊隊波都會有低潮同過渡期.... 無疑呢個過渡期費sir係處理得唔好...但如果真係MU fan屎... 會唔會咁就走左過對家呢??  你睇下MU VS Lille 果場波, mu正選有幾多個係青訓出品??  你再睇埋今晚車仔隊正選, 唔好話係自己青訓, 係英藉架都唔多啦~  所以請你唔好用I was a Man U fans 架口吻黎批評, thx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。