<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 18:35:
你地明唔明架=   ="......  唔係...
至於你話mu買人都用左好多錢, 係Y, 但佢d錢係由簡東拿年代同由青訓出黎架6小福,黃金個10年8年win番黎, 係在足球圈搵番黎, 唔係賣油搵番黎架....
曼聯銀彈政策天經地義因為佢係曼聯,車路士用多一毫都有問題因為佢係車路士,唔係傳統勁旅,所以唔可以攞冠軍,銀彈政策就係銀彈政策,理得佢D錢由邊到黎,我地係球迷,唔係商業罪案調查科,和黃投3G牌D錢夠唔係從電訊到賺返黎,係貨運零售到賺返黎,咁又唔啱呀?足球已經淪為一門生意(由曼聯帶起),阿巴莫域從一門生意補貼另一門生意關其他人乜事?
勝就係勝, 敗就係敗....符碌入左, 都係入波
我冇話咁唔算贏,只不過講出9連勝嘅關鍵,早幾年曼聯阿仙奴都有機會,不過往往陰差陽錯贏唔到,關乜事
仲有點解咁多球員想去車路士,除左錢之外車路士目標係向每一項錦標進發,而且用人講狀態,球隊贏開波唔會亂轉陣,正如你所講基斯普都要打後備,因為杜奧巴打得好,如果比曼聯,睇下邊個出名D咪出邊個囉

[ Last edited by ciger on 2005-10-19 at 10:12 PM ]
Originally posted by iversonche at 2005-10-19 23:26:
其實車仔今季的陣容,不算是星級,比起...
好多人唔服輸咪搵藉口囉,唔好話買人吖,出糧都要錢啦,如果冇錢又點比12萬鎊週薪一個後衛吖,又唔諗下摩連奴點用鐵腕手段對d扭計球員,好多領隊只會用人唯親,唔順眼話之你係救世主都賣走,罔顧球隊前途,仲話球會無錢支持佢,比人用錢玩哂,最慘D球迷又信喎
Originally posted by supportMU at 2005-10-20 01:03:
鐵腕手段??哈哈~笑話~

咁右係呀~ 沒錢右點可以養一個5萬鎊週薪架年青超級後備後衛吖
你睇波都知卡華奴投訴冇正選打,摩連奴點答佢,個個都係度哩樣果樣咁不如比你做領隊,5萬鎊週薪架年青超級後備後衛,係咪上年菲臘尼維利
Originally posted by supportMU at 2005-10-20 01:13:
哈哈~你知唔知點解全世界係得車仔先...
菲臘尼維利係咪5萬鎊週薪嘅超級後備後衛,如果係就證明唔只係車路士,好多強隊都係咁,皇馬10萬鎊週薪嘅超級後備都試過啦,根本無須嘩眾取寵
全世界唔止車路士可以對球員用鐵腕手段列卡特都紀律嚴明,問題在於領隊唔係球隊,雲尼阿里咪又係教車路士,又唔見佢可以鐵腕,之前你都講過因為車路士人多,可以雪藏球員,其他球隊冇咁多人用,這有一部分合理,對住D大牌如亨利你要靠哂佢就真係唔得,但一D二線球員就唔同,就算摩連奴我諗佢都唔敢雪林柏特,摩連奴把口係賤,但佢懂得適當時撐球員,適當時就叫佢地收口,所以車路士冇乜內部不和嘅傳聞
Originally posted by supportMU at 2005-10-20 02:26:
咁Rio5係MU算唔算大牌先?? 

菲臘仔都唔算超級大後備,2,3場都出到一場,但我真係好耐都冇見過謝列美同格連等人==
謝列美同格連問題係正選打得好,贏波冇理由轉人,而且格連可以放棄啦,曼聯最浪費係基巴臣,850萬買返黎你話出過幾多場?李奧係續約問題唔應該由費格遜去傾,費格遜只可比意見佢對球會有幾重要而有球會決定比唔比咁高薪,但就一定要禁止佢向傳媒放料,太多這類問題只會影響軍心,續約係球員同球會之間嘅事,唔應該借外界傳聞比壓力球會,而且李奧未到冇佢唔掂啩,佢點同亨利比
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。