<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
呢個topic係車仔,點解要拉埋mu落水???????
車仔還車仔,mu還mu,唔好將車仔同mu一齊講!!!!!!!!!!!!!
我本身唔係好like車仔
因為佢地搞亂轉會市場,以本傷人,
事實係咁,冇得好講,呢個世界係有錢人大哂@@!!
Originally posted by blu_ray at 2005-10-17 11:07 PM:
車仔簽人用天價?
大家有無諗過車仔有錢之前
係邊個將d轉會費係咁推
推到上而家呢個地步呢?
唔好再咩都賴車仔啦...
唔係賴車仔,冇人講過mu,阿記衰落係因為車仔
但車仔有時真係好過份,當全世界白痴
擺明係撬佢想要d人,唔係正途咪用錢搞掂囉
艾辛,落賓,swp係邊個睇先??邊個使橫手以本傷人??
尼日尼亞既米基爾同左邊個球會簽約先??
而家又講咩先??你估車仔背後有冇搞野??
簡容同熱刺果個呢??我都唔想多講
仲有,唔係好明你話將d轉會費係咁推點解??
你係咪話mu??rio同rooney??冇錯,佢地轉會費係好高
但當時佢冇球會同mu爭,mu先咁做,ok??
但車仔就........
(個人意見....唔啱聽就插)
Originally posted by abc123aa at 2005-10-19 06:31 AM:

應該係三百幾次傳送先啱
冇睇呀,又會星仔做代隊長既......頭先好似話史高斯紅牌喎,原本今場係邊個做隊長嫁???
史高斯兩黃變一紅..
原本giggs做隊長,park入替giggs
一睇到park做隊長好興奮
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 06:41 PM:

係wo~ 因為諗都冇諗過  不過我覺得會攪到Rio5會唔開心~ 佢話想做有耐都冇得做, 會唔會一怒之下過檔車仔架
好唔鍾意費sir成日尾段先放人入黎,
今場80分鐘先換park入黎,一換入黎生哂
如果早d換我相信mu會有波入
Originally posted by supportMU at 2005-10-20 04:47 AM:
哈~ 可能真係沒得比啦~
mu fans支持mu la,唔好埋咁多車仔d野la
得閒多d入mu fans club傾下計好過
Originally posted by abc123aa at 2005-10-20 10:48 AM:

係呀係呀,最好入埋皇馬 fans club添
你成晚冇訓ar??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。