<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:52 AM:
) i5 O6 |0 U- V9 d. W; c30054 本人 22/10
& V8 H0 I" H$ @30103 舞伴 22/10 ) w, f4 a+ Q! h& A6 I# e. I
求其講個no.佢知鬼咩,之後又有野食,幾好呀,我係你就去睇下版啦
$ t) E* `0 d$ k6 Z, G
你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 04:53 PM:
* F8 `# D& ~( L, E' y8 X0 U! ?, h, B% |/ k: M$ w2 p2 I
係都聽日先啦,今日sunday呀,老john
  A# ~4 C, E& Y9 K+ m" b
係喎....銀行唔開個可...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:54 AM:5 P2 Y2 i! J3 T' [3 o6 j, s
佢係搵你嘛,唔係搵我地,- C1 E9 }1 y! m5 Q. l6 q0 E0 b
你唔係立即上佢屋企呀,
. G  ~: C0 a# I: z2 u# D& c係都係街到見下先啦
7 r- F0 Z0 o7 H: {# l5 _& D3 g3 U哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:54:
% ^; Y2 |( I* p4 P  J* q8 b; D你可以去試試!之後請分享一下你的經歷吧!
4 \! C  ^- G* E0 F5 g( y嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎
$ m2 Z1 w: s) s! D人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 16:56:9 C" T, ^! s6 o) X
哈哈!如果是大白天,無聊起上來,可能真的會去玩玩!
6 _* C2 K% R" O# O! [
而家都得嫁,試下啦
  r( i; ]; H- e  I2 _7 v7 K/ Y0 h- `
# T0 E5 |0 Q) n7 V+ C6 Xjohn:你好似仲興奮過pylin喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 08:59 AM:5 U# K* Z$ x6 Y# b
嘩~pyliu,你搶左我句野黎講喎
+ {5 D! p7 c# I1 w( I8 A/ j6 O人地個目標係你,你試左先啦,放膽去啦,我地支持你嫁
* `: @% U* c1 w1 n8 z$ x  b2 R  m哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-23 05:01 PM:6 Y+ f& w/ x/ X' i4 F

% D: k& I  s3 i* t% }4 Y0 I1 c2 m( E而家都得嫁,試下啦) h) D) `, N- j: `; W* B& g

3 B" ~) v# d4 P8 Wjohn:你好似仲興奮過pylin喎
+ a6 w  e% j! ]- ]" r* _1 }件事有趣呀ma...
. o/ O( `8 T9 s& v
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by pyliu at 2005-10-23 17:03:
: @# R5 p- m1 @  I  e0 R1 [2 X# ?& H/ `/ \4 g3 D/ ^( |& T
哈哈!我已經拆穿了她/他了!你去試試吧!
, p/ B3 o# A- R" ]  ]
咁你講埋個結局啦,唔好比佢停
哈哈~ 不過我諗真係會有傻仔中過招~ # S- A6 m- G) O+ F( y
樓主做得好~ 咪俾d騙徒得逞' \0 t1 m) q% _+ t) ~+ h
by the way, 相中個女仔右真係幾得
原來係咁7 f/ \, n" k# O, i/ m$ p- q

4 J* j7 ]" j2 @5 q, W. r0 `3 C' Z! L! }但係上面d相的女仔係無辜的1 D( n, S% l, P8 {6 }7 u

% [# z$ }7 ?9 q; \- s# b你咁做d睇d唔睇d的人會以為係佢.....0 H+ U8 ~: T3 ]8 s

; s- f4 i4 o( m  R- J+ Z[ Last edited by austin666 on 2005-10-23 at 05:50 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上又一無聊騙徒!(kinki想死..)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。