<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無試過非法下載?(誠實d呀!!)
返回列表 回復 發帖
冇,從來都冇非法下載.......電影
Originally posted by 阿感 at 2005-10-24 08:30 PM:
( G! X* j' G6 k, ]; i; Q# u5 ^8 [' N( v3 F冇,從來都冇非法下載.......電影
; ]6 p6 O3 F$ E0 u' T7 `2 D8 T

0 n" U/ l. j) g6 n/ qme too
有mp3~ipod果d大多都有
有!!!
落場後只許盡力去跑
"唔想講(咪做縮頭烏龜)"...真係有
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-24 20:48:" j& ?( t. P2 X6 `! t& }4 n2 m
有!!!
% K) E. i2 _; z! {( t6 N: O
me too
EF小人物

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:43 PM:
; |1 x' X4 c; s' j# T有mp3~ipod果d大多都有
7 D* A2 @. J( a7 m% u
$ Z/ b. i$ ?/ Q, a( F點解係要講埋"iPod"呢...我有架!
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
用得電腦10個有9個都有啦~好多人都會上下偶像網DL D相呀桌布呀咁~其實都已經犯左法架喇
copy網上文字資料去用都可能係犯法! 所以究竟非法下載既範圍有幾多方面?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 20:28:- l! y- |6 i% H; x" s
7 J% Y3 j! B- v% |. i' ~
/ m6 k) o- C1 U( C4 |7 d
老細.....唔知都可以問下掛......% Z/ U2 ^9 j" Y
( Q) E3 w8 i/ `. D! K! x; }4 U
有就一定有,不過我想知究竟衰幾多瓣,哈哈~~  v) _) E. u+ ?7 }
, n6 G4 O9 ?, T* d' l
[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:31 PM ]
$ D' j+ R1 h' l1 q9 R
& L) o! O% v8 {7 a6 @' O
下載是民事侵權,對方有權告你要你賠錢,但不用坐牢。9 \( r, ^* Q2 S* ]' V

) _, r: M5 `  \. T' p, _6 k但上載分享就是刑事。1 {* p/ U$ l3 B. c

+ H5 R' x3 n: o6 c/ x! I我就無下載幾年啦。  以前有都是電腦軟件類,不過依家平了、毒又多了,就無了。 至於MP3、電影我本身無乜興趣,所以更加無。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無試過非法下載?(誠實d呀!!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。