<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無試過非法下載?(誠實d呀!!)
返回列表 回復 發帖
冇,從來都冇非法下載.......電影
Originally posted by 阿感 at 2005-10-24 08:30 PM:' y! @2 V; q4 m
冇,從來都冇非法下載.......電影
5 s2 U% ?% h& |4 \% z0 @* m2 E, _0 d; W. n
me too
有mp3~ipod果d大多都有
有!!!
落場後只許盡力去跑
"唔想講(咪做縮頭烏龜)"...真係有
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-24 20:48:- A3 q3 ^0 F4 H' o
有!!!
& C3 f. N3 h/ w5 @me too
EF小人物

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:43 PM:1 v$ W) h) I- s+ y& t
有mp3~ipod果d大多都有
5 A9 A& P  E8 q: ]$ ?3 ]
( d' {' O5 N' z2 @
點解係要講埋"iPod"呢...我有架!
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
用得電腦10個有9個都有啦~好多人都會上下偶像網DL D相呀桌布呀咁~其實都已經犯左法架喇
copy網上文字資料去用都可能係犯法! 所以究竟非法下載既範圍有幾多方面?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 20:28:
7 i1 `+ H- Z. d4 q, m
0 ]+ i! o/ Q$ m4 U) C3 m( U9 ]4 s6 p, h; a
老細.....唔知都可以問下掛......
" Q$ g; z; _# X* C: A1 P$ {( R: n0 a# p8 i* H1 r% b# i; s
有就一定有,不過我想知究竟衰幾多瓣,哈哈~~3 o) G9 r! ^; G
+ {8 O* A5 {  C0 m5 }+ S# Q
[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:31 PM ]
  |0 c3 ^1 m0 i; V7 N
: X- P) I7 u6 Z5 `  c( d7 J
下載是民事侵權,對方有權告你要你賠錢,但不用坐牢。
# J3 p' q) d' B9 U1 x) A* v9 O' ^$ C4 m4 P
但上載分享就是刑事。
/ T8 |. N& \9 ^2 d  P" _2 P+ S' f* L
我就無下載幾年啦。  以前有都是電腦軟件類,不過依家平了、毒又多了,就無了。 至於MP3、電影我本身無乜興趣,所以更加無。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無試過非法下載?(誠實d呀!!)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。