<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2005-10-31 21:52:
有無人對 E. Okafor、B. Simmons、J. Rose、B. Wells 或者 T. Murphy 有興趣,可以傾下,未必一定要星級球員
P. Brezec換E. Okafor
B. Simmons換艾士頓/邁亞斯如何?

[ Last edited by 清揚 on 2005-10-31 at 11:27 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by wer at 2005-10-31 21:56:

我一定輸
why?
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-31 22:43:

P. Brezec換E. Okafor
B. Simmons換艾士頓/邁亞斯如何?

[ Last edited by 清揚 on 2005-10-31 at 11:27 PM ]
同樣係山貓嘅球員,E. Okafor 係球隊嘅主力球員,P. Brezec 只係二線,加上 P. Brezec 只可以打 C,E. Okafor 可以打堆 PF,睇唔到咁樣換法對我有乜好處

B. Simmons 果邊亦差唔多,D. Mason 走咗之後 B. Simmons 可以話係公鹿嘅第二、三號射手,相反火箭果邊後衛嘅位置實在有人滿之患,D. Wesley、B. Sura、D. Anderson 甚至 J. Barry 都係 start lineup 嘅競爭對手,我諗唔到有乜嘢理由要咁換
B. Simmons換D. Miles 如何???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-31 23:51:
B. Simmons換D. Miles 如何???
呢個 offer 就近好多喇,不過 D. Miles 傷患比較多,而且好似又傾緊轉會,都係想睇定啲先,不過呢個 offer 確實可以考慮考慮

p.s. 想問下你個 S. Nash 係唔係非賣品

[ Last edited by 秋葉林 on 2005-11-1 at 12:02 AM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-1 00:01:

呢個 offer 就近好多喇,不過 D. Miles 傷患比較多,而且好似又傾緊轉會,都係想睇定啲先,不過呢個 offer 確實可以考慮考慮
系就即轉la~
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-10-30 10:59:
76人既3分射手 K. Korver , 有冇人有興趣?
我對 K. Korver 同 Ja. Jones 兩個都有興趣,不如傾下想要啲乜嘢條件呀
我對 E. Okafor 同 Ja. Jones 都有興趣
我隊 shut_up 你地有冇人想換呀?

合理o既我都會考慮~
P.S. carter 同 james 係我o既非賣品
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-1 00:50:
我對 E. Okafor 同 Ja. Jones 都有興趣
我隊 shut_up 你地有冇人想換呀?

合理o既我都會考慮~
P.S. carter 同 james 係我o既非賣品
唔知 S. Jackson 點賣呢,可唔可以計平啲

p.s. 當然無可能齋用佢嚟 trade E. Okafor 啦,佢未夠班

[ Last edited by 秋葉林 on 2005-11-1 at 01:38 AM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-1 00:01:

p.s. 想問下你個 S. Nash 係唔係非賣品
如有其他一線控衛的話,我會換~
你就要先用T. Parker換
搭換S. Marion 換P. Gasol~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。