<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-2 22:58:

正因太陽冇左A.S先要更加要靠Nash, ...
呢一刻講乜都無用,又即管睇下你智慧有幾高 ...... 不過見你就咁計下得分同助攻就斷定單交易無著數,就知你重未知道呢個 game 嘅精妙之處,以你咁高智慧,慢慢領會下啦
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-3 01:12:

呢一刻講乜都無用,又即管睇下你...
我只知Nash尋日轟入30分,交出9個助攻,拉下8個藍板low~
如此全面的表現,非你的Parker可比~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
quote : "我只知Nash尋日轟入30分,交出9個助攻,拉下8個藍板low~
如此全面的表現,非你的Parker可比~" <== dont forget the game went OT twice

A. Jamison 換D. Miles
T. Parker 換 S. Nash

seem more fairer , 大家可以坐低慢慢傾, 來日方長

Anyway anyone interested on Ginobili ???

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-3 at 09:40 AM ]
XtravaganT,球員要放响非 BN 嘅位置先會計分,你今日 B. Gordon、D. Stoudamire 同 E. Dampier 放咗响 BN 度係唔會計分㗎

godson1 同 Z-ZONE 都係一樣,你哋自己小心啲啦,咁樣失咗分我做 admin 都幫你哋唔到
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-3 02:30 PM:
XtravaganT,球員要放响非 BN 嘅位置...
Yes, I just realized how the game works after paying a high price of DNP yesterday, and another 2 more today ...

I didnt know once you've set your lineup you still can change it from day to day with the BN ...

its all cool now...
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-3 02:30 PM:
XtravaganT,球員要放响非 BN 嘅位置...
由於我遲左去draft pick 搞到電腦幫我個2nd 3rd draft pick 簡左 GINOBILI + LARRY HUGES... 我果時真系 @_@!!

然後我看返,人地就用第2nd draft簡 DUNCUN... sigh...
我知自己無去到live draft 無得怨...
其實還有咩方法扭轉局勢? 例如第2次live draft 等等...
我剩系想努力可以玩到playoff ...

brother 秋 thanks for your answers to my previous questions
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-3 09:31:
quote : A. Jamison 換D. Miles

seem more fairer , 大家可以坐低慢慢傾, 來日方長
A. Jamison 換D. Miles

D人肯咁做的話Nash一早系佢la~
比你都唔肯T. Parker 換 S. Nash,西蒙斯 換D. Miles la下化~
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-3 15:21:

由於我遲左去draft p...
Duncun在我手上~
'性版討論區"
K. Korver (Phi - SF) 仲有冇咩人想換 ???
最好係 C...........如果唔係都冇所謂, 慢慢傾 ~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-3 19:49:
K. Korver (Phi - SF) 仲有冇咩人想換 ???
最好係 C...........如果唔係都冇所謂, 慢慢傾 ~
K. Korver 呢期個態好沉下喎,而家放???
有冇人要AR?
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。