<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-28 11:51 PM:

系咪可以轉自由身player架???
方法如何??
唔明你問乜?
Originally posted by 艾力克 at 2005-10-29 00:31:

唔明你問乜?
將你想唔要既人掉走ar~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 07:30:

將你想唔要既人掉走ar~
入到 My Team 之後,响你個隊名落少少有條 Add Players 嘅 link,按入去你就會見到一堆未有人揀嘅球員。响你想揀嘅球員後面個有個 Add 嘅 link,再按入去揀你要放棄嘅球員,再按 Continue 同 Confirm 就攪掂。

不過,未有人揀嘅球員都分 Free Agent 同 Wavier 兩種,Free Agent 可以即刻簽,Wavier 就要等到指定日期先可以完成交易﹙仲有機會會俾人簽咗﹚,詳細可以睇番 http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=83990&fpage=2 入面關於球員轉換嘅解釋。
我team既人唔係日日都可以出曬.............咁可以點 ?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-10-29 10:16:
我team既人唔係日日都可以出曬.............咁可以點 ?
唔係淨係你果 team,隊隊都係咁㗎啦,出到嘅放响正選位置﹙非 BN 位置﹚就會計分,唔同足球咁唔夠十一個人就無得計分
邊度有NBA的對賽時間表睇ar~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 21:33:
邊度有NBA的對賽時間表睇ar~
NBA offical website 囉
http://www.nba.com/schedules/
Originally posted by 秋葉林 at 2005-10-29 21:35:

NBA offical website 囉
http://www.nba.com/schedules/
thx???
借問聲有冇人想換人???
'性版討論區"
點為知1個week ar???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 22:17:
點為知1個week ar???
美國時間每個星期日﹙即係香港時間禮拜一﹚嘅賽事完結後堆單計數。第一個禮拜因為Tue, Nov 1 ﹙都係果句,美國時間﹚先開波,所以只係得六個比賽日。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。