<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 18:56:

建議保雲 sf及T. Hudson pg
B. Bowen 就免喇,T. Hudson 的確可以考慮

想傾張 list 嘅不如過 trading room 傾啦
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 07:07 PM:

B. Bowen 就免喇,T. Hudson 的確可以考慮

想傾張 list 嘅不如過 trading room 傾啦
點解和 shut up 個 trade 會唔見左 ?
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-19 19:09:

點解和 shut up 個 trade 會唔見左 ?
你單 trade 應該幾時成交嫁,我幫你改為人手操作喇﹙好似啲火車咁
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 07:15 PM:

你單 trade 應該幾時成交嫁,我幫你改為人手操作喇﹙好似啲火車咁
哈哈, 我自己都唔記得左...............好似係星期5
等佢上黎話你知啦 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 06:54 PM:

曉士???:cool:
你的智慧僅只於此嗎?

答案應該係 barbosa~ :cool:
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-19 07:16 PM:

哈哈, 我自己都唔記得左...............好似係星期5
等佢上黎話你知啦 ~
係星期五, 不過trade唔trade都得, 幾時trade都得

點人手操作呀?
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-19 20:36:

你的智慧僅只於此嗎?

答案應該係 barbosa~ :cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 08:37 PM:

秋兄:
如果我再反對你黎緊補充o個兩個咁點呀?
我反對 barbosa 加盟
綜合3個 managers o既球員名單:

PG.....D. Jones (Cle - PG)
SG.....J. Rose(Tor - SG,SF)
G......J. Dixon (Por - PG,SG)
SF.....A. Nocioni (Chi - SF)
PF.....A. Croshere (Ind - PF)
F......K. Thomas (Pho - PF,C)
C......E. Dampier (Dal - C)
C......T. Ratliff (Por - PF,C)
Util... M. Harpring (Uta - SG,SF)
Util...J. Posey (Mia - SG,SF)
BN.....S. Blake (Por - PG)
BN.....T. Hassell (Min - SG)
BN.....D. Diop (Dal - PF,C)

秋兄:
你張名單有3個係 portland 架, 請你再三考慮
不妨加入 D. Williams (Uta - PG,SG) or C. Villanueva (Tor - SF,PF)
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-19 22:33:
綜合3個 managers o既球員名單:

PG...
不如D.Jones轉E.Snow la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。