<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 10:40 PM:

不如D.Jones轉E.Snow la
又得姐
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-19 22:41:

又得姐
擺明怕披頓有正選出:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 22:47:

都話咗呢度個個各懷鬼胎無個好人
但係可唔可以攪人答下我
你哋究竟想嚟緊嘅 Z-ZONE 扮演個乜嘢角色
一時又話想個 league 刺激啲,但係又一心响度搵著數
怕 Z-ZONE 揀咗啲人會影響到自己 ......

基本上,除咗話有三個 POR 嘅球員果個 point 叫做有啲理據之外
我根本睇唔到點解要用你哋建議嘅人
我好想問下 T. Hassell 同 M. Harpring 可以點樣幫到呢隊波
點解 D. Jones 或者 E. Snow 會好過 G. Payton

如果隊波係你哋自己嘅,你哋真係會咁樣去組呢隊波咩 ??
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 23:47:

都話咗呢度個個各懷鬼胎無個好人 ...
披頓la,講笑堵
Hasell衰衰地都叫正選ㄚ,總好過一堆center亂塞入去丫~
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 11:47 PM:

都話咗呢度個個各懷鬼胎無個好人 ...
如果o係 fa 度組隊最強o既波, 起碼都係o係中游

我反對 mourning 係因為有時隊波差d blk, 可以即刻簽佢返黎打幾場; 即係佢係有價值, 如果俾左 z-zone 就好似有d waste (even mourning can play all the matches)

第二, 就當然搵個球員取代其中一個 por 啦

我都係見有得反對先反對

z-zone 做咩角色都影響唔倒我o既, 我都對左佢兩次, 佢勁左即係你地會搶少d分姐
Originally posted by 清揚 at 2006-1-19 10:47 PM:

未驚過 :cool:
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-20 09:35:

如果o係 fa 度組隊最強o既波, 起碼...
佢只會平均左,不會勁左:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-1-20 09:55 AM:

佢只會平均左,不會勁左:cool:
整到某d數據特別勁, 就可以做倒中游分子啦
輸 pts, reb, ast
其他可以調整倒~ :cool:
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-20 09:58:

整到某d數據特別勁, 就可以做倒中游分子啦
輸 pts, reb, ast
其他可以調整倒~ :cool:
只可將多個同位球員塞進去才可整到某d數據特別勁~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-19 20:37:

係星期五, 不過trade唔trade都得, 幾時trade都得

點人手操作呀?
人手操作完成,兩位記住 update 番你哋嘅 Lineup 啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。