<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-20 09:35:

如果o係 fa 度組隊最強o既波, 起碼
...

z-zone 做咩角色都影響唔倒我o既, 我都對左佢兩次, 佢勁左即係你地會搶少d分姐
傻仔,你 week 19 仲要對多佢一次嫁,條數我計過又點會死錯人呀 :cool:

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-20 at 07:02 PM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-20 06:59 PM:

傻仔,你 week 19 仲要對多佢一次嫁,條數我計過又點會死錯人呀 :cool:

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-20 at 07:02 PM ]
我夠知啦~
仲有 playoff~ :cool:
Originally posted by 清揚 at 2006-1-20 10:01 AM:

只可將多個同位球員塞進去才可整到某d數據特別勁~
g - fisher, s. parker, finley
f - turkoglu, walker, CV
c - mourning, lafrentz
util - Radmanovic, diop
依個陣o既實力都已經不容睇少
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 00:05:

g - fisher, s. parker, finley
f - turkoglu, walker, CV
c - mourning, lafrentz
util - Radmanovic, diop
依個陣o既實力都已經不容睇少
A.mill過埋檔我可大炒佢7個1皮:cool:
送走左nash,連To都大幅少左
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-21 12:15 AM:

A.mill過埋檔我可大炒佢7個1皮:cool:
送走左nash,連To都大幅少左
你係中上游黎架嘛

依個陣應該都嬴倒 3pts, blk, turnover, 仲有2個 fg% 同 ft% 就唔知喇
既然有人反映唔想 Z-ZONE 隊波有三個 POR 球員,咁就等我幫隊波換多個球員啦

落實 Z-ZONE 隊波嘅球員名單:

PG.....G. Payton (Mia - PG)
     SG.....D. Wesley (Hou - SG)
     G......J. Dixon (Por - PG,SG)
     SF.....A. Nocioni (Chi - SF)
     PF.....A. Croshere (Ind - PF)
     F......K. Thomas (Pho - PF,C)
     C......A. Foyle (GS - C)
     C......T. Ratliff (Por - PF,C)
     Util...L. Barbosa (Pho - PG)
     Util...J. Posey (Mia - SG,SF)
     BN.....F. Jones (Ind - SG)
     BN.....H. Turkoglu (Orl - SG,SF)
     BN.....D. Diop (Dal - PF,C)
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-21 10:15 PM:
既然有人反映唔想 Z-ZONE 隊波有三個 ...
H. Turkoglu (Orl - SG,SF)
仲要 bench 添

有冇得反對呀?
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 22:17:

H. Turkoglu (Orl - SG,SF)
仲要 bench 添

有冇得反對呀?
sorry,已經無得反對
我會幫佢轉陣,所以 bench 都無所謂

p.s. 你 list 出嚟個陣都有 H. Turkoglu 啦,有乜問題呀

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-21 at 10:27 PM ]
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-21 10:22 PM:

sorry,已經無得反對
我會幫佢轉...
我想佢有 j. rose 多d
如果佢一開始係用依個陣, 而你又唔係咁得閒成日轉o既話 (你好似話淨係可以一日一日咁轉), 咁不如將佢放番o係正選陣容啦
佢值得打正選架~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 22:30:

我想佢有 j. rose 多d
如果佢一開...
J. Rose 都有諗過,不過佢班波太過海鮮啦,
加上 Tor 個陣容成日變,都唔知佢有幾多出場機會,呢個亦係唔揀 C.V. 嘅原因

俾 H. Turkoglu 打正選當然無所謂啦,只係怕 Orl full team 果陣佢出場時間有幾多啫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。