<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 07:46 PM:

你想K. Korver搭邊件先?
你好似好想放走 Q.Richardson o既

唔建議你地咁做?
因為佢2個人換完你一個之後,你隊波就會多左一個人
咁你就要放走一個人,或者要2個trade2個喇

玩過o既可能已經知喇~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-1 01:34 AM:

唔知 S. Jackson 點賣呢,可唔可以計平啲

p.s. 當然無可能齋用佢嚟 trade E. Okafor 啦,佢未夠班

[ Last edited by 秋葉林 on 2005-11-1 at 01:38 AM ]
你係咪即係話要用s. jackson+一個人,先可以換倒okafor呀?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-1 20:04:

Bucks  既   T. Ford  ~
佢上季傷左, 所以排名比較低 ~
但係今季已經出返, 表現仲係唔錯, 你可 check 下 ~
上季傷左???
摶唔過,你要知我個Nash乃雙雙常客,放佢一定要有後著,換個啱啱好番既,唔多保障喎~
仲有佢上季先打得55場game,今季又受傷又打得55場我咪"大檸樂"?
(求大將既比D誠意好喎~)

la la la, be careful for your words la

I know you are not serious for this...
but please dont' do it next time la,
Ok?
Bright

[ Last edited by brightlee on 2005-11-1 at 11:45 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-1 20:11:

你好似好想放走 Q.Richardson o既 :...
其實我不大like佢,你要麻???
二線換三線都ok~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 08:13 PM:

上季傷左???
摶唔過,你要知我個Nas...
咁樣.............不如你睇下我陣容 , 出一個睇下好唔好 ???
如果輸左,換人
EF小人物

Team Notes:
• Waiver 1: T. Lue for S. Cassell pending until Nov 3 [ details ]
是否=S. Cassell會在Nov 3 過來我隊???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 11:08 PM:
Team Notes:
• Waiver 1: T. Lue for S. Cassell pending until Nov 3 [ details ]
是否=S. Cassell會在Nov 3 過來我隊???
每一個人都有一個waiver ranking
你可以o係個league度睇倒

如果冇一個waiver ranking高過你o既人要,佢o係 Nov 3就會去你度喇
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-1 20:18:

咁樣.............不如你睇下我陣容 , 出一個睇下好唔好 ???
我既目標系Nash換你個A.I,haha~
再以高華換Q. Richardson /D. Miles
咁就一家平而兩家著,你能加強助攻既同時我又能加強火力~
如果唔系比你Nash搭A.I的話,呢個咁強既後場組合,試問邊度有人夠你揪ar?
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-1 23:18:

每一個人都有一個waiver ranking
你可以o係個league度睇倒

如果冇一個waiver ranking高過你o既人要,佢o係 Nov 3就會去你度喇
唔明~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。