<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 11:20 PM:

唔明~
你隊波係EVIL 9.9.1985,right?

你o係 "Overview: 26FUN Sports League" 度,你個名暫時排第4
Rank Team            W-L-T WPct GB Last Week Waiver Moves  
4     EVIL 9.9.1985   0-0-0  .000   -         -           1       11

waiver 1
即係代表當有自由身球員受限制時(俾人release左o個幾日),你就係第一個可以pick up佢o既人

eg. 我係 waiver 6, 如果我又係要簽cassell o既話,我就排第6個簽佢

所以,就算我同你同時想簽依個暫時受限制o既球員,基於你o既 waiver ranking 高過我,你就可以簽倒佢喇

希望你明啦~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-1 08:12 PM:

你係咪即係話要用s. jackson+一個人,先可以換倒okafor呀?
how about okafor + parker VS s. jackson + Z. Randolph ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-1 23:50:

你隊波係EVIL 9.9.1985,right?

...
明白~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
見到你地玩好似好好玩咁。最衰我無時間攪返隊。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-1 23:55:
見到你地玩好似好好玩咁。最衰我無時間攪返隊。
今年我又玩足球又球籃球
足球玩了4-5年,由一個rubbish玩到而家己經10xx.5分既所謂高手---悶
籃球第一次玩咋~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 23:58:

今年我又玩足球又球籃球
足球玩了4-5年,由一個rubbish玩到而家己經10xx.5分既所謂高手---悶
籃球第一次玩咋~
之前我玩親足球都半途而費,多數未到季中就會無玩落去。所以今年乜都無玩。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 11:18 PM:

我既目標系Nash換你個A.I,haha~
再...
AI 真係唔放得..........假如我加Sonics果個R. Lewis呢 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-1 08:10:

如有其他一線控衛的話,我會換~
你就要先用T. Parker換
搭換S. Marion 換P. Gasol~
用 T. Parker 同 B. Simmons,換 S. Nash 同 D. Miles 如何
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-2 00:26:

AI 真係唔放得..........假如我加Sonics果個R. Lewis呢 ???
當我唔要A.I比Nash你喇,A.I上季平均得分為30.7,平均助攻為8,Nash上季平均得分為15.5,平均助攻為11.5,兩個加埋=平均得分為43.2,平均助攻19.5,剩系呢個後場組合已玩晒la,我地仲洗玩既?除非佢地有嚴重傷病la,否則佢地都可保持上季水準架喇,最重要系我要R. Lewis冇用,sf位我大有人在,何況高華加R. Lewis加埋既上季平均分(11.5+20.5)=32(兩人加埋僅高AI兩分),平均助攻(2.2+1.3)=3.5均遠比不上你Nash+AI喎~

我比Nash你唔要AI你就飛天,我就跌地獄...........
明唔明ar你???
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-2 03:35:

用 T. Parker 同 B. Simmons,換 S. Nash 同 D. Miles 如何
唔化算~
S. Nash 比T. Parker優秀
B. Simmons與D. Miles為同level球員
(呢單交易你仍然比我著數)
A. Jamison/J.Rose換D. Miles/Q. Richardson
T. Parker換 S. Nash 就ok~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。