<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-19 07:42 PM:

Right now no.2, but I think I am much stronger than no.1 lor

... and this week got 8XX points﹐ 296REBs 156ast 53PTM ... FG .485% FT .793% ...
i think the calculation of our league is better~
much more competiting
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 04:04 PM:

那你認為不來留下list的人應"強制性換人"還是"當佢棄權"好呢?
死人清揚,趁我唔o係度就數我的不是
又話我唔發表.....
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 04:13 PM:

發表下low:cool:
我支持方案二
多d變數刺激d

不過你地當然會支持方案一啦,自己想要邊個都得
到時淨番o個幾個,我都未必會要
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-30 04:19 PM:

你會唔會攪錯左2個方案既意思.........
唔知呢
忽然睇成3版野睇到我眼花喇

我支持跟到時 overall ranking 黎分配球員o個個方案囉
係一定係二呀?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 04:23 PM:

你有冇send過email俾我架?
coz 我收唔倒
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 04:22 PM:

仍然是6:2:cool:
老實講,以我地既...
可以唔要o既姐~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-30 04:33 PM:

sorry,如果強制換人成立嘅話無得唔要
哈哈... 咁都得?
聽天由命啦
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 05:12 PM:
另外聽天由命(2)太過弱智喇真系,到時真系Dixon咁點先?
dixon 咪 dixon 囉

講真,如果真係換o既,兩個方案對我黎講都冇太大影響,因為淨番o個d都幫唔倒我d乜

所以到時我反而會留意下你地會放邊個
Originally posted by 清揚 at 2005-12-30 05:28 PM:

證明你地只顧自己而不顧低分者的利益:cool:
我贊成跟當時o既 overall ranking 黎分配球員架

當時o既派名係...
terryjog06 Z-ZONE Electronic Unicorn shut_up DagameX2 godson1 wer's team Fantestic Ming X Darth Vader

我派第4,而家第1
秋兄o係我前面,黎緊第2
但dagame o係我後面,就排尾3
清揚你隊波派最尾,但而家都排緊第3

證明一開始選人o既次序唔關最終排名時, 而一隊波o既成功就係在於簽入d咩球員同交易左d咩球員返黎

所以...你所講o既低分者又做左d咩去令自己唔好咁低分呢?
wer, dagamex2, godson 一個禮拜先轉得一次陣, 就係低分o既原因
而中間o既第4-7名,實力亦都好接近

到時d好球員去到 wer, dagamex2, godson 度, 佢地又唔係成日轉陣, 咁同 z-zone 又有咩分別?
自己辛苦經營一隊波, 但到最後d "低分隊" 就有d星級戰將加盟, 到時個個都差一兩場又有咩意思
我贊成分配球員係因為可以提高其他隊o既競爭力, 但其實低分o個d又真係冇乜做野去令自己高分
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。