<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
z-zone 分人, 我可唔可以轉為 simmons 換 paul ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-14 12:53 AM:

唔可以,sorry !!
k ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-14 12:53 AM:

唔可以,sorry !!
但係, 只係一日...........我落唔到 wavier........Simmon 未到手......我出唔到 ~
而 jackson 係度.........所以我先咁問............

真係唔轉得 ???
我唔係轉選擇..........只係轉本身個人都唔得???
幫幫手吧.......
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-14 01:01 AM:

你唔好為難我啦,一開始講好咗嘛,俾得你改又可能有其他人改,好難 control 嫁
咁算啦.........
想問問.........d 人幾時到手 ???
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 07:07 PM:

B. Bowen 就免喇,T. Hudson 的確可以考慮

想傾張 list 嘅不如過 trading room 傾啦
點解和 shut up 個 trade 會唔見左 ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-19 07:15 PM:

你單 trade 應該幾時成交嫁,我幫你改為人手操作喇﹙好似啲火車咁
哈哈, 我自己都唔記得左...............好似係星期5
等佢上黎話你知啦 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-21 10:46 PM:

J. Rose 成季嘅統計雖然唔差,但...
係咪 12 點後就派人?
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-26 12:50 AM:
拆埋你隊波, 我諗我唔轉陣都嬴喇
仲有乜意思~
無錯.....擺係度都得啦 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 11:10 PM:
希望秋兄下week同我轉陣~
信得過我既........我可幫你換 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。