<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東方足球會仲係咪存在緊架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2005-10-25 01:09 PM:
而家無喇~~隊波都死哂,開電視睇英超意甲好過.....
睇其他隊囉
Originally posted by leeyanta at 2005/10/25 13:00:

巴貝利時代
he teach me play football
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 01:10 PM:

名我就聽過,但係睇就真係未睇過,我屋企都冇人睇波既以前,果時我得兩三歲......
o個陣時o既東方就比現在車路士更犀利, 開季九戰九勝不失一球, 仲要好多場都炒人地o個隻, 挾全勝之勢撲擊名古屋八鯨o個場更加係要排隊買飛, 仲要好多人買唔到去附近一d 高o既位置為東方打氣, 保守估計當時o既東方球迷超過八千人(旺角場容量), 呢場多仲令到連尼加話現場氣氛好好, 作客球隊會有好大壓力咁話喎
Originally posted by 王晶 at 2005-10-25 11:50 AM:
東方舊年係丙組....今年上番乙組
唉....俾梁守志害到咁...
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 13:10:

名我就聽過,但係睇就真係未睇過,我屋企都冇人睇波既以前,果時我得兩三歲......
咁你依家應該只係20出頭,係咪?
仲有當年毛記既"球迷世界"真係好多波睇架!!!
Originally posted by leeyanta at 2005-10-25 01:27 PM:

咁你依家應該只係20出頭,係咪?
仲有當年毛記既"球迷世界"真係好多波睇架!!!
今年17:cool:
摺吧啦
Originally posted by 王晶 at 2005-10-25 01:01 PM:
梗係旺角喇~大球場好似 92,93年先整好...
梁守志好似話要蝕錢, 所以高薪過檔南華
當時班主林建名聽講係用東方去洗黑錢喎, 呢d 都係聽人講咋
Originally posted by abc123aa at 2005/10/25 13:28:

車................................................
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2005-10-25 01:30 PM:

車................................................
知你後生喇:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 01:28 PM:

都係大你幾年 jeh.....:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東方足球會仲係咪存在緊架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。