<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東方足球會仲係咪存在緊架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 01:32 PM:

都係大你幾年 jeh.....:cool:
你資料寫1979喎大我9年
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 01:33 PM:

大你幾幾幾年
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-25 01:34 PM:

大你幾幾幾年
哈哈哈
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 01:33 PM:

資料係假 geh
我82年
老 la
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 01:46 PM:

資料係假 geh
我82年
老 la
不過我十歲唔夠就開始叫爸爸陪我入場捧和仔場, 仲學到好多粗口添, 搞到細細個就成日講 和仔, x你老x
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 01:46 PM:

資料係假 geh
我82年
老 la
都大我6年啦,哈哈
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005/10/25 13:48:

都大我6年啦,哈哈
aa 大我4年
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 01:48 PM:

不過我十歲唔夠就開始叫爸爸陪我入場捧和仔場, 仲學到好多粗口添, 搞到細細個就成日講 和仔, x你老x
佢d粗口可以升仙
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 13:29:

梁守志好似話要蝕錢, 所以高薪過檔南華
當時班主林建名聽講係用東方去洗黑錢喎, 呢d 都係聽人講咋
出錢果個係林建岳,佢摺左麗新將d人過檔東方,東方先有咁勁,之前一兩年仲要護級
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 01:26 PM:

o個陣時o既東方就比現在車路士更犀利, 開季九戰九勝不失一球, 仲要好多場都炒人地o個隻, 挾全勝之勢撲擊名古屋八鯨o個場更加係要排隊買飛, 仲要好多人買唔到去附近一d 高o既位置為東方打氣, 保守估計當時o既東方球迷超過八千人(旺角場容量), 呢場多仲令到連尼加話現場氣氛好好, 作客球隊會有好大壓力咁話喎
我果陣就係買唔到飛,幾難得連尼加來香港踢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 東方足球會仲係咪存在緊架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。