<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲237(西甲)--- 皇家馬德里 @ 拉科魯尼亞
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-27 11:30 AM:
皇馬是我的愛隊我唔想佢輸所以這場我兩邊都冇選
下場對貝迪斯都唔知點算.......= ="
摺吧啦
貝迪斯近況重差,呢場真係難兄難弟!
可惜對方主場呢~
摺吧啦
皇馬後備力量真係唔係好足夠!!
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-27 11:47 AM:
皇馬後備力量真係唔係好足夠!!
係呀,前面冇人可以幫到皇馬,得魯爾一個唔掂嫁,加上羅賓奴既打法已經比人睇通晒,再係咁就算佢打多一百年都唔會有突破,佢扭完又唔射得,都唔知有咩用.....
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-27 11:49 AM:

係呀,前面冇人可以幫到皇馬,得魯爾...
宜家前線得魯爾識入波
羅賓奴好似冇咩作用咁

[ Last edited by nkt1000 on 2005-10-27 at 11:54 AM ]
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-27 11:52 AM:

宜家前線得魯爾識入波
係呀,今場破蛋果球咁都比佢射得入......
摺吧啦
ab仔今場防守中場係咪用古迪??
落場後只許盡力去跑
希古拿,柏保路加西亞,古迪都係防中兼攔截中場
我睇左呢場波45分鐘都唔夠......
碧咸係上半場唔敢上太前,因為佢要睇住迪奧高....又要兼顧中路防守,佢又周圍走,所以下半場換走左佢.......
其實皇馬不如依家打住3個中堅先啦......卡路士打左翼,防中用柏保路加西亞,古迪打進攻中場,魯爾打最前,羅賓奴打翼鋒.........咁樣好似仲好喎
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-27 11:59 AM:
希古拿,柏保路加西亞,古迪都係防中兼...
同意古迪都有入球能力!!!
落場後只許盡力去跑
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲237(西甲)--- 皇家馬德里 @ 拉科魯尼亞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。