<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦... 唉
返回列表 回復 發帖
利記...不提也吧!
佢係咪淨想打歐聯打架咋!
好似想放棄晒其他比賽咁!
冇左謝拉特影響力係大...但都係唔會打得咁差架!
其他人死架!
利物浦改名叫謝拉特算啦...
我想信當初買到森馬奧同米列圖的話會好點

始終加西亞非右路之材,而且佢經常移入中路射波

希比亞防高波仲可以,但面對打地面既球隊或一些有速度同腳法既前蜂就唔掂了

希望佢一月買到上面個兩個球員啦

[ Last edited by stereo on 2005-10-27 at 12:06 AM ]
依家賓總成日出高治,佢對水晶宮果場又冇咩用............唉= ="

[ Last edited by abc123aa on 2005-10-27 at 10:18 AM ]
摺吧啦
當全世界人都信利物浦, 利物浦就輸波...
我反而覺得未嘗唔係一件好事黎0既
Originally posted by abc123aa at 2005-10-26 11:48 PM:
依家賓總成日出高治,佢對水昌宮果場又冇咩用............唉= ="
高治咪就係得個高字囉...一一"
一係買真高拿囉...
話時話, 利記不嬲都係海鮮波o黎o架啦, 大家冇理由唔知o架.
年年爭歐冠? 但都要年年拎到英超頭4名先得呀...(除非年年都贏歐冠囉...)
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
得個高字真係冇咩用喎佢,走位又唔得,過人又唔得,頭鎚又唔精..........等於打少個= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-27 10:19 AM:
得個高字真係冇咩用喎佢,走位又唔得,過人又唔得,頭鎚又唔精..........等於打少個= ="
等於摩連奴搵侯夫客串打前鋒一樣...
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
Originally posted by siredes at 2005-10-27 11:02 AM:

等於摩連奴搵侯夫客串打前鋒一樣...
係呀= ="
摺吧啦
高治去年打修咸頓時都俾大家晒啦。很個高字,又單薄,唔撞得,唔扭得,唔傳得。根本唔個班打英超。差個候夫多多聲!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦... 唉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。