<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 想問 ipod nano 2G 幾錢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-28 10:55 AM:

蝙蝠俠唔知咩[新出] / 叮噹-風の使者
蝙蝠俠我都有買 唔錯
叮噹 無興趣
Originally posted by irisG at 2005-10-28 12:07 AM:

特惠分期: HK$80 x 13 個月 (零售價: HK$1,550) = HK$1040?
3. 迎新優惠不適用於現在持有及/或過往6個月內曾持有由星展銀行(香港)有限公司(「本公司」)或其前任者發出之信用卡(DBS商務卡、公司卡、Esso私人客戶卡、DBS聯營卡、COMPASS VISA及「COMPASS姿訊咭」除外) 主卡之申請人。

我有張金咭----頂
Originally posted by d228216 at 2005-10-28 11:14 AM:

3. 迎新優惠不適用於現在持有及/...
仲諗住今日申請,
我都有 COMPASS VISA
Originally posted by irisG at 2005-10-28 11:19 AM:

仲諗住今日申請,
我都有 COMPASS VISA
同我爭部車??
Originally posted by d228216 at 2005-10-28 12:16 PM:

同我爭部車??
我唔覺得揸法拉利辛苦,
我抽到一定自己揸,
唔會賣出,
不過個抽獎要07年尾至有車送,
話唔定07年尾前我自己有錢買
Originally posted by d228216 at 2005-10-27 11:49 PM:

隨時 醉酒駕駛

揸車都揾架易揸嫁啦...揸法拉利好辛苦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 想問 ipod nano 2G 幾錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。