<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » HA~到我有問題~有冇人為我解答
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-1 01:26 AM:

因為唔肯定你有無女友!
明了~
咁你覺得佢有冇意
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2005-11-1 01:27:

明了~
咁你覺得佢有冇意
無的話試你來做乜? 佢一次就試到你有無女友、是否真的同佢懷疑的女子有野、對佢有無意思!  一舉幾得!

[ Last edited by 機密 on 2005-11-1 at 01:41 AM ]
網上身份誰不『機密』?
佢對你有意思的機會: ~70%
佢對你無意思的機會(即係咁問純綷想推掉你): ~30%

唔好意思,睇完賭俠,個回答都有d似劇情~~

既然佢己經唔會再咁問你,咁你就應該繼續咁約佢,如果佢仍會肯同你約埋一齊放假去街,咁就一定掂~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-1 02:22:
佢對你有意思的機會: ~70%
佢對你無...
同意
網上身份誰不『機密』?
俾人傳下就以為係,都幾低能,仲細咩,成日攪d咁既野
Originally posted by greatzelda at 2005-11-1 12:30 PM:
俾人傳下就以為係,都幾低能,仲細咩,成日攪d咁既野
咁又唔係喎,我諗都無人低得過你~~
人如其相,你真係幾"狗"下,把口咁臭~~

[ Last edited by gundamman678 on 2005-11-1 at 02:00 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-1 13:58:

咁又唔係喎,我諗都無人低得過你~~
人如其相,你真係幾"狗"下,把口咁臭~~

[ Last edited by gundamman678 on 2005-11-1 at 02:00 PM ]
To greatzelda:

咪係,又真係幾低喎! 人地重點就在各人的行為上分析,而閣下就下下聽人講!獻羞不如藏拙啦!

人必自侮而後人侮之
網上身份誰不『機密』?
會唔會係佢講果個「xxx」鍾意你,當你地比人傳既時侯佢好唔順,走去兇佢
叫佢唔好煩住你呀,咁佢咪誤會你地一齊+叫你唔好搵佢囉:cool:

(以上只幻想^^"

佢九成鍾意你啦,
果句野一來試下你有冇女,二來試下你鍾唔鍾意佢,三來佢見你冇乜行動想踢下你郁
你就正啦
Originally posted by 機密 at 2005-11-1 02:20 PM:

To greatzelda:

咪係,又真係...
x2:cool:
唔好鬧交啦~
忽然好想加分...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » HA~到我有問題~有冇人為我解答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。