<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oicoic at 2006-3-4 10:50 PM:

actually我個人...
無錯ai 比kobe 的出場次數少,
但係出場時間係ai多 d~
jason kidd  14p+13r+15ast
這是生涯第72次三雙
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-5 01:02 AM:

無錯ai 比kobe 的出場次數少,
但係出場時間係ai多 d~
但出場時間長d,AI又會倦d。倦d表現又會差d。唔可以唔注意呢點。
我愛長澤
Allen Iverson人生第72次得分過40。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 01:24 PM:

但出場時間長d,AI又會倦d。倦d表現又會差d。唔可以唔注意呢點。
咁你都up曬la~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-3-5 02:23 PM:

咁你都up曬la~~
咁事實係咁,當你憑20分鐘就可拿到20分,咁俾你連續上陣100分鐘,係咪代表你可以入100分先??唔係嘛,人會倦架!!鐵人咩??仲要係NBA,你唔去睇下季初帝王冇後備次次打到最後階段都打得幾咁痛苦???
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 01:24 PM:

咁都得?
我唔覺ai 識攰wo,
佢上足48分鐘同上30分鐘的表現無乜分別~
不過呢樣野就係佢勁ge地方~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-3-5 at 03:00 PM ]
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 02:58 PM:

咁事實係咁,當你憑20分鐘就可拿...
無錯, ai 真係鐵人~
人地有名'戰神' , 叫假的嗎?
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-5 02:58 PM:

咁都得?
我唔覺ai 識攰wo,
佢上足48分鐘同上30分鐘的表現無乜分別~
不過呢樣野就係佢勁ge地方~

[ Last edited by nashisthebestpg on 2006-3-5 at 03:00 PM ]
你唔能夠否定佢係有留過力,可能你俾佢上陣30多分鐘左右既標準時間佢會搶得仲勁。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-3-5 03:01 PM:

無錯, ai 真係鐵人~
人地有名'戰神' , 叫假的嗎?
呢個的確係令人敬佩既地方,隊波可以放少個後備。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。