<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 03:02 PM:

你唔能夠否定佢係有留過力,可能你俾佢上陣30多分鐘左右既標準時間佢會搶得仲勁。
ai 打波會留力嗎?
anyway , 我覺得ai 真係唔識攰~
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 02:58 PM:

咁事實係咁,當你憑20分鐘就可拿...
問題是kb初4年平均20mins都無,唔通咁快無力咩?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-3-5 03:07 PM:

問題是kb初4年平均20mins都無,唔通咁快無力咩?
但平均數好多時都唔準確。

當然我都覺得Kobe初期上陣時間太少。但當時仲細,算係咁。不過的確多了很多時間去搶分。三年後的30歲,應該正常黎講會超越18000分甚至20000分。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-5 03:11 PM:

但平均數好多時都唔準確。

當...
e+16000,3年後...
18000-16000=2000,2000/3=667
一季得667??
20000-16000=4000,4000/3=1334
一季得1334,太睇少kb吧~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
AI留唔留力就唔知
但見佢打波就未見過佢出汗
其他人佢都係乾既
Originally posted by oicoic at 2006-3-5 05:09 PM:
AI留唔留力就唔知
但見佢打波就未見過佢出汗
其他人佢都係乾既
己化成蒸氣??
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
球塲有空調嘛!!!
Hahahahahhahahaha
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
It's the first time Iverson has reached 40 points and 10 assists in consecutive games.

iverson 生涯第一次連續兩場過40分+10個助攻
唔知佢仲係唔係 mvp 大熱人選之一呢
Originally posted by 甘國武 at 2006-3-5 03:16 PM:

e+16000,3年後...
18000-16000=2000,2000/3=667
一季得667??
20000-16000=4000,4000/3=1334
一季得1334,太睇少kb吧~
若由Kobe的21歲開始計番佢既得分,佢既總得分係13277。
若過多三年,順利的話應該有19000左右,咁就會對Iverson公平少少。始終出道時間不同(年紀),Kobe總會比Iverson多幾年時間搶分,咁不如咁樣比拼一下,橫掂Kobe咁o岩又係呢段時間開始成為必然正選。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-5 07:42 PM:
It's the first time Iverson has rea...
今年ai 同kobe都打出生涯的另一高峰,
奈何2人的球隊成績都普通.........

我個人覺得nash 再拎mvp的機會愈來愈高~
真係好似咩人入左sun , 個人成績都at least up 1個grade~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。