<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-11 07:13 PM:

後衛只要唔係飛人型,都ok耐架....一般~
但ai初出道就係算飛人型... 係咁入樽, 搞到2邊knee傷晒...
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-11 09:07 PM:

但ai初出道就係算飛人型... 係咁入樽, 搞到2邊knee傷晒...
所以而家快攻冇人阻住都唔會入樽。哈哈!!(但其實仲入倒)

而佐郭都係飛人型,但一樣打到34,雖然佐郭十年唔傷一次(唯一大傷),但Iverson佢就勝在傷左你都唔見佢有傷在身。所以我諗會打耐d,同埋而家Iverson係超快,佢老左都只會由超快幾成快,一樣夠用。你睇拿殊就知。
我愛長澤
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-11 08:58 PM:

徐家諾:ai要多射波先有價值,命中率唔雖要睇得太重
佢製造出黎既投射機會唔係人人做到,起碼佢係隊友冇晒信心時既最佳傳波對像。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-11 09:18 PM:

所以而家快攻冇人阻住都唔會入樽...
jordan打到34歲仲入差唔多30分一場,
就係因為佢d中距離賽在太準la,
唔係靠先天體能黎打波~

唔知到33,4歲,馬利安會點呢?
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-11 11:34 PM:

jordan打到34歲仲入差唔多30分一場,
就係因為佢d中距離賽在太準la,
唔係靠先天體能黎打波~

唔知到33,4歲,馬利安會點呢?
馬利安......我成日覺得佢似巴克利......

佐郭中距離準好大原因係佢跳得太高對手根本封唔倒。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-12 12:37 AM:

馬利安無乜1on 1招~
呢一點同巴克利差好遠~
Originally posted by Kian76 at 2006-4-12 12:37 AM:

巴克利係籃底單打技術型
馬利安只係靠活力.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-12 08:13 AM:

巴克利係籃底單打技術型
因為我覺得佢地外型好似,以一個大前鋒黎講一樣咁矮。哈哈!!但又係籃板球怪物。
我愛長澤
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-12 08:13 AM:

巴克利係籃底單打技術型
係,marion唔係太多單對單進攻板斧
jordan係飛人, 但比賽中冇乜邊d太誇張ge入樽
佢ge彈跳力唔係用o係入樽, 而係jump shoot
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。