<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-20 01:30 PM:

係wo~第1節都5球
可惜因為停賽,過唔到2000分... 呢季佢1955分
我之前記錯佢停左5場賽,
so估佢破唔到3分record........
不過今季對ray gun來說,叫唔叫做失敗呢?
Bryant's average is the eighth-highest in history, and his 2,832 points rank seventh on the all-time single-season list. The only players to score more points in a season are Wilt Chamberlain, who did it five times, and Jordan, who did it once.

單季得分排kobe前面,得Chamberlain同jordan ja~
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-20 01:33 PM:

我之前記錯佢停左5場賽,
so估佢破唔到3分record........
不過今季對ray gun來說,叫唔叫做失敗呢?
上年sonics大躍進...今年又跌返落黎...連playoffs都入唔到...
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-20 01:37 PM:

上年sonics大躍進...今年又跌返落黎...連playoffs都入唔到...
唔知佢有無後悔簽番sonics呢?
佢簽份長約之後,教練走左,Daniels走左,james走左.........
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-4-20 01:54 PM:

唔知佢有無後悔簽番sonics呢?
佢簽份長約之後,教練走左,Daniels走左,james走左.........
lewis或者有...
我有個住seattle ge fd話睇lewis打波,覺得佢好似冇心機打咁
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-20 01:37 PM:

下年會有d睇頭, 除左 allen + lewis, 仲有打得好左o既 ridnour, 同埋而家識飛o既 wilcox
可能今年選秀仲會執倒正野添~
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-20 10:04 PM:

下年會有d睇頭, 除左 allen + lewis, 仲有打得好左o既 ridnour, 同埋而家識飛o既 wilcox
可能今年選秀仲會執倒正野添~
wilcox去到sonics真係勁
同ridnour又好夾,成日都有alley-oop~~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-20 10:16 PM:

只係o係 clippers 要活o係 brand 之下, 冇乜表演機會姐
黎到sonics多左好多出場時間呢~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-20 10:16 PM:

睇下ridnour 可唔可以穩定d啦~
而家到關鍵時刻,用watson 可能仲好~
同埋.......sonics最緊要加強防守,
上年仲有班工兵打防守,仲有個唔錯ge coach.....
今年......失105分一場.....,打鬼咩~
LeBron James在職業生涯首場比賽打出三雙 -- 32分11板11助攻,成為Magic Johnson以來最年輕的季後賽三雙創造者。騎士97比86輕鬆拿下奇才~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。