<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程
返回列表 回復 發帖
很不錯既帖啊。+5

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-5 01:00:
Triple-Doubles:

1. Oscar Robert...
今季唔得,下季都一定得啦。。。。kidd gogogo

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
20歲又318日就取得4000分。同破紀錄kobe既21歲又216日,真係差好0遠。不過始終kobe都係較為遲熟、而且又唔係一出道就成為球隊重心。紀錄唔代表D乜。

Originally posted by 甘國武 at 2005-11-15 23:01:

如果kobe唯一進攻重心?!
佢一開始比人上帝咁捧...
可能對於佢黎講唔係一件好事黎。總係覺得球員一開始被捧上天,無乜好結果。。。。好係james、KG咁,一開始打nba就負擔起成支球隊,太大壓力難有建樹。個人成績佳球隊成績遜,球迷看久了就會埋怨。

Originally posted by 甘國武 at 2005-11-15 23:13:

哈哈,我睇成:
個人成績佳球隊成績遜
哈。咁都得。

Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-24 00:26:
Alonzo Mourning reached 2000 TO (!!) and 1999 blocks. He should pass 2000 blocks in the next game~~~
失誤同封波數字又會咁接近既?=.="

Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-24 11:56:
Yes...

After today, he has 2001 TO and 2002 Blocks.
多謝你既跟進。。

Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-7 12:44:
kobe成為最年輕球員到達15000分~
27歲-136日~
唔知James會唔會破到佢呢??

Originally posted by 甘國武 at 2006-1-7 13:59:

i hate James,but he will....
he join nba in 18,as same as kb
but he is main player in his career start
可能佢突然有咩大傷患。。。成季出唔到,咁咪破唔到囉。

Originally posted by 甘國武 at 2006-1-7 14:11:

i hope he like gh or vc
似G.hill就太黑心啦。似V.Carter算啦。。。傷左兩年又打得返。不過失去左呼風喚雨的能力。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA個人數據里程

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。