<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » {賽前賽後討論}曼聯對車路士(星期日)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by au212001 at 2005-11-7 02:19 AM:
車仔e場打得冇咁投入..可能累了,雖然2隊都踢完歐聯,但曼聯睇e場反彈,所以一定博...
反而車仔好似有d怪,我90mins睇晒,
但留意到摩連奴個樣吾多在意,好似冇咩所謂咁,打定輸數,一d都吾似佢ge性格...
你想暗示d咩?
Originally posted by sas at 2005-11-7 02:01 AM:
睇你摩連勞仲有咩講呀
咁佢開咧嗰場差啲輸俾韋根, 完場後都好低聲下氣

真是一場好波~

球賽完畢後~車仔同曼聯惺惺相惜~
車仔更向在場球迷揮手拍掌~全場熱烈掌聲~
充分表現出體育精神~而雙方球員今次比賽都表現克制~
非不必要都唔拎牌~
而曼聯係車仔既下半場狂攻低下~曼聯半場也過唔到~
但也不致於失波~可以勉強穩守..都算不錯~真係睇到好緊張
另外大家都唔好成日嘈呀李奧lol~
人有高低起落~
佢今場踢得好唔錯~守得幾穩~
亦「習」佐好幾球波~都可以踢回水準~
值得一讚曼聯既福星~「布朗」踢得真係出色~
當然c朗拿度既個人表演~已經証明佢係曼聯不能夠缺少的一員~
alan smith...既火爆~只有曼聯先適合佢~!
同埋明顯既一點~雲達沙係唔可以冇....

不過曼聯係每每呢d唔可以敗家果陣先可以踢到咁~
(好似england隊咁)
確實係一個隱憂lol~要生性
同埋對於費sir...人地換佐三個人入來攻~佢就係一個都唔換
佢每每都係80幾min先換人~
朴智星係唔錯既一個球員lol~
唔剩止只可以係未段出lol~

不過呢場真係非常精彩~~
我係一個曼聯迷€但也不能不服車路士提早拎英超~

曼聯..滿足曬啦~
次次人人都嬴唔到既球隊~
佢就負責去打破人地~
今次嬴車仔~
曼聯好話唔好聽~
只要一唔小心出錯..就輸嫁喇~有d好彩~
但今場真係難忘....!!
Good match, if ManU players can work so hard in every match like today, they should be able to get the second place this year.
Originally posted by Ifilter-038_u_boyz at 2005-11-7 02:32 AM:

你想暗示d咩?
想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的大賽吾多重視
佢地打上來冇咩火
因為冇我諗住的火爆場面,好似上年對阿仙佬咁...2隊拳拳到肉,
輸佐個隊真係元氣大傷..但今場車仔好似輸佐都冇點蝕咁(感覺上係咁樣)
Originally posted by au212001 at 2005-11-7 10:46 AM:

想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的...
講真呢場車仔搏哂命...上一場都係...兩場都唔想輸...奈何失波後追唔番...有D唔夠運...

曼聯今場打番前幾年主場氣勢...真係好耐都未見過...整體發揮得唔錯...不過後防依然好亂...好在有雲達沙唔係一定嬴唔到...呢場波真係比預期中好睇...諗住次次大戰都勒住打...估唔到曼聯呢場同你鬥攻...好嘢~
Originally posted by au212001 at 2005-11-7 10:46 AM:

想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的...
好可能, 為左唔想車仔dominate 整個英超, 破壞英國球風同球賽入座率, 而受營幕後大商同其他有影響力機構指使今場要輸

要知道足球起英國既影響力好大, 亦帶來大量利潤
第一球走溜杜奧巴,雲達沙幾老定呀...e d真係經驗...
俾著侯活..個波彈入龍門都似~~~~
嬴左啦~~~~~

我都話曼聯真係要做,一定做到,小d內憂就一定可以再上返嚟史密夫今場真係做到防衛中場既野,c朗都有幾次爆嬴對手,費查既運氣,朗尼都幫手回防,就連雲達沙都有d門神舒米高既火,提醒後防....睇得好開心,正呀.....

唔通真係等韋根追車仔咩....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » {賽前賽後討論}曼聯對車路士(星期日)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。