<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:01 PM:

Pg.Francis
Sg.J.Rose/Crawford
C.Curry
Sf.J.Rose/D. Lee
Pf.M.Rose/???
Francis都叫做有可能做正選
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:09 PM:

但佢未必有料到
佢係冇以前咁多上陣時間呀
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:15 PM:

佢都冇心打,只系掛住賺錢,簽到長約lu,咪成個祖雲侯活咁low
Francis
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:29 PM:

冇乜
比艾兄同清兄揀得七七八八lu
你冇G.Wall都win梗reb 但pts同stl就
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:33 PM:

唔夠人用麻
我知 個個都想簽個好d架啦 人之常情
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:41 PM:

遲D乜都冇
我都係咁話
我總係覺得今日有人同我爭Ju. Jones
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 09:46 PM:

我反而覺得浪費左個Rank
我都覺....但係仲點有荀野丫
Originally posted by 清揚 at 2006-3-17 10:14 PM:

次席助攻王傷勢惡化了
次席助攻王傷勢惡化了
我個D. Stevenson唔會有人要喇掛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。