<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-9 10:06 PM:

理智d啦............大佬 ~
肓既都知你果場點解win啦................咪係度比機會人地寸你啦  ~
我係win左你就得啦         
輸左仲話人未夠班
都已經輸左啦 仲串?  串我win左你呀?
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-13 11:40 AM:

睇側面唔覺得靚, 不過點都靚過你個頭像

有咩辦法俾我追3分呀?
e. jones, korver 又冇得簽, fa 仲有咩人呀??
我盡量唔比你炒9:0啦
唔係我唔想玩
係冇心機玩...     
最後先傷哂d球員
都唔會換人喇
我下年都想玩

[ Last edited by terryjog06 on 2006-4-15 at 01:35 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-15 11:11 AM:

你只係傷左 west, butler, bonner 姐;
我都傷左 maggette, harrington 啦
都就黎玩完, 未換走晒佢地囉~
anyway, 下年再玩過囉
L.leng都傷埋>.<
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-15 07:42 PM:

呢d算唔算比天收.....................
唔關事
唔該你唔好成日針對住哂
早知輸比你好過
唔駛比你講(生)哂
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-15 07:48 PM:

講下笑姐..................
係 wor, now 形勢如何 ???
邊個最有機攞 champion ?
我依家諗緊下季簽咩人
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-19 01:01 PM:

4:4 哇!!!

真係打埋聽日先分勝負
你做咩唔買巴塞 買AC
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-19 02:06 PM:

我想巴賽贏﹐但如果輸分拒又贏既...
都係睇版主點開啦.....
阿記讓1球 就維拉
平手就阿記
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-20 10:12 AM:
我掛住對 terryjog, 都冇留意 in deep
唔會比你炒9:0喇掛
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-20 12:06 PM:

你隊波d 3分好勁
stl都應該追到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。