<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-16 23:16:

經一事,長一智
Trade不到蘭度夫是我們的不幸
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-16 23:19:

既然法廸無興趣我 offer 果個 trade,M. Redd  trade S. O'eal 我都得嫁,不過 R. Allen 就唔好啦
M. Redd 幫到我乜先???
S.Cassell又幫到我乜先???
多得幾分而令助攻減弱實屬不智:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-16 23:22:

C. Anthony (Den - SF)

trade...
S. Marion (Pho - SF,PF)
R. Allen (Sea - SG)
J. O'Neal (Ind - PF,C)
A. Jamison (Was - SF,PF)

可以trade倒邊個呢?
C. Anthony比S. Marion ,R. Allen低1 level
J. O'Neal及A. Jamison需屬同級,但人家可兼固多個位置,C. Anthony只能打F/SF位,
So點Trade都蝕了半著
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-16 23:25:

安仔換家嫂
ok?
我REB及PTS夠勁喇,不用了,thx
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-16 23:33:

我用咗 S. Cassell 好幾年有啲感...
冇可否認『壞蛋』trade『家嫂』系好的Offer,但一來一隊波得兩個pg系唔得既,二來助攻only靠Nash系一定失敗收場既,我唔敢某某然破壞自己後路ar
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-16 23:33:
Oneal  換唔換得 C. Anthony ??
J.O還是S.O先???
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-16 23:43:

parker + o'neal 點 trade?
你ar,安仔+韋伯/S. Marbury
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-16 23:54:

marbury 我冇乜興趣........如果你唔想出 webber, 咁我就唔可以出Oneal + parker ~
你再提議過第2個組合啦 ~
正確
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-17 00:07:
XtravaganT 幾時考完試 ???
考甚麼試???
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-17 00:10:

佢之前唔係話考咩學士 ???
性學士???
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。