<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 21:46:

係 wor........你地好似尋日先話佢好好...............
又少一個勁敵:cool:,其實Wer選秀D人已不錯,耐何佢越trade越衰......
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 21:53:

o...........仲未知個offer得唔得tim...........

S.Oneal........你想點 trade ?
1.S.Oneal trade Gasol

2a.Ricky  trade Rip
2b.B. Simmons trade R. Bell :cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 22:09:

1,2a,2b 係3個一起 or 獨立既 ???
1=指定Movie
2=任擇其一
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-18 22:09:

我都嚇親

我出安仔trade b. miller 都唔理我,而家竟然要 jason terry
為左自己著想,見倒就即刻投左反對票喇
一齊造反la
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 22:17:

你個S. Cassell 唔換得 ???
我對佢都有興趣wor ~
Cassell乃第二助攻王,要Trade就用Ford Trade la:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 22:21:

我都覺得唔抵............唔明點解佢會肯...........
造反,造反
比B.M過埋DagameX2我地就大煲喇,計埋計埋D Reb不得了喇,仲想Win揾人投反票la
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-18 22:30:

我一見倒就投左啦
至於你地...就你諗你喇

我係為左我隊波而投票o既
我投左la,我係為左大眾利益投票既:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 22:32:

假如照跟返之前個plan b

加素 + S. Cassell
trade
Ricky + T.Ford

唔知得唔得呢 ???
其實我哥講得啱架,冇左Gasol我地內線會弱好多,同埋Cassell & Ford只是同級:cool:
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-18 22:31:

I agree that DagameX2 is very ging ... but I probably won't vote against the trade, let it be la...人地既事嘛...
咁咪輸low,幫幫手la
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-18 22:40:

係你地放左佢o係 transfer list o既 (你話有合理價錢就賣埋)
何況你之前都話 gasol trade ricky 架
同級o既話咪trade埋去囉
掙扎中:cool:
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。