<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-18 23:56:

我想再諗一陣先.........
反正冇影響, 換住先, 你比時間我諗諗 ~
咁遲D先lu
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-19 00:00:

有影響咩 ???
如果有既...........咁就2換2啦 ~
成交
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-19 00:00:

有影響咩 ???如果有既...........咁就2換2啦 ~
:cool::cool::cool::cool::cool:
唔知呢
絕對有
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-19 00:21:

依個交易似乎清揚略勝少許

與此同事,ming又少左d籌碼同我trade喇
傍觀者清,當局者迷:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-19 00:21:

依個交易似乎清揚略勝少許

與此同事,ming又少左d籌碼同我trade喇
同我地Trade low:cool::cool::cool:
Welcome
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-19 00:28:

同你地trade要好小心
我個頭腦冇咁清醒

何況你地拎人著數多過人地搵你笨
其實Gasol只系Ricky個level,Ford更是略勝Carsell一籌:cool::cool::cool:
我一直利用佢求才之心及一路說Ford只是Carsell同級正是想擾亂佢思維,不過我之前已比了機會佢考究,可惜佢以為我玩野,仲催促我添,我只好乘人之美la:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-19 00:38:

呢個我早就諗左...........只係清揚希望以佢為交易一部分姐 ~
我PG都唔錯, cassell 遲d真係唔得既我都仲有計  ~
當然要以cassell為一部分,實力同ford接近,勝在更young,唔賺你小小Trade黎仲乜???:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-19 00:42:

冇咁多活躍會員幫你cancel喎

你最大得益在於gasol依位 PF,你千萬唔好放棄呀~
Ming要好好運用gasol喇:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-19 00:46:

sure, 相信 Davis 都會幫到你呢 ~

假如 S.Oneal 換 Anthony, 你覺得點 ?
tomorrow叫我哥同你計:cool:
88~
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-19 00:58:
艾力克你想點換 ???
O'neal trade 安東尼並不化算
O'neal---Pts,Reb,Blk
安東尼---Pts,Ass
唔好換la
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。