<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-7 23:23:

pending trade呀
唔知係咪要等1日...
可能我啱啱簽左米克.米拿掛~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-7 23:49:

暫時來講我仲未有足夠信心用HAYWO...
考慮下先low,但........希活出場時間雖比加文多,但表現卻只略勝少許~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-7 23:56:

哈哈..
sor呀,因為真係太心急想簽...
秋兄太慳我才不與他交易,so 明醒件正野你~
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-8 00:01:

所以呢個TRADE我吾會REJECT住.
萬一KAMAN呢幾場打出 15分 10個籃板既成績, 到時你會想'宿'都未定.

good night everyone.
我覺得艇仔不重視KAMAN,so放棄佢
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-8 00:42:

我又唔係好覺得自己慳喎,計唔啱...
你記得Nash+Miles Trade T.Parker+西蒙斯呢件事嗎~haha~
點解我要系呢個Trade上年唾駕你呢?

T.Parker得分力雖與Nash不相伯仲,但助攻力卻略遜數分,此為我Reject你的首個原因.
Miles Trade 西蒙斯表面上有數,但卻完全彌補不了Nash離去的損失~
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-8 09:14:

我無話 T.Parker 好過 S. Nash 呀,關鍵係你覺得 B. Simmons 彌補不了 S. Nash 離去嘅損失,我覺得 D. Miles 嘅不穩定性需要 S. Nash 作補貼,就係咁簡單咋嘛。雙方達唔到共識咪唔傾住囉,呢家嘢真係普通到無得再普通,話唔定遲下可以再傾過又或者响第二個 trading offer 上再傾啫,都唔明點解你咁在意呢單嘢,唔通你其實好想促成呢個 trade ?? 你再係咁樣我真係好難再同你有得傾。

哦!! 你就可以擺到明話自己隊波唔收容傭才,係咁 turndown 人哋啲 offer 都無事,同我傾唔成一次咁大把就話我慳 ...... 個 offer 唔啱你心水就話人哋侮辱你智慧,就連人哋啲 offer 自己覺得唔值都大大聲話唔係等價交易,家家有求啫,唔洗咁睇唔開呀嘛。
我唔會為了拎多幾分咁大把而放棄助攻low
唔啱心水就turndown架la~唔通D人S.O'neal+高華Trade我鄧肯,艾士頓我Trade我伊奥古卡斯我照Trade?與其話我寸咀不如話出呢D offer既人白痴la~家陣開善堂ar,要有求必應???
唔系講下個人觀感都唔比掛? 洗唔洗講個人觀感時加入一句"以上為個人立場,不代表其他人想法"ar
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-8 21:57:

做乜無啦啦串埋我..........
我...
大少,認真D la,搏乜ar???一陣D"勁人"手快快啪左個成交鍵就hahaha~~~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-8 22:11:

認同~
offer trade俾人都係試下之...
邊個trade??? 卡素耳乎???
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-8 22:14:

唔係呀
fantesticming05 offer 架

不過cassell岩岩o個場打得麻麻,而且又成36-7歲,我都有d怯添
cancel low~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-8 22:24:

冇所謂~
我有好多人得分都好掂
所...
其實我也不想換卡素耳~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。