<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-25 20:02:

你細佬仲熟啦
可惜佢冇腦諗野~
(可能系老母個肚時我吸收晒D食物)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-25 20:23:

我話ming應該阻唔倒我o係 league 度拎第一姐, 邊有咁大口氣話拎 playoff champion  
也許我見到誰是champion
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-28 09:57:

我想看到曙光
我都冇乜機lu
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-28 14:21:

come on the week just started

I have been waiting so long for this week and the coming weeks for the playoffs...don't let me down
我上個星期五已有預感予week將會輸得好慘,果然冇估錯ㄚ,未開week先傷件中將,開week又開得有史以來之差.............
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-29 10:54:

你同我一早知﹐係TERRY自己吾信。

今日清楊隊波發顛﹐FG / FT 命中率高到...
我覺得GASOL最近既表現比得上顛鋒時期既DUNCUN。
今年GASOL=03-04年既Duncan
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-29 13:13:

仲以為你會簽 perkins 添~
我用人簽人不會比你咁易猜中
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-29 13:08:

主將又唔drop得, 唔drop又隨時出局爭第5
ming o既 bell, brown, wallace, JJ 個個上晒身, 你o既策略唔係淨係日日都出晒d人就算掛
呢個系我唔用star既主要原因,若冇set "can't cut list",又唔同講法
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-29 19:58:

你響吾響到啊 ???  你餘下既賽程打算點做 ??? 其實我暫時都沒沾到你個PARKER便宜wor...我今日都沒左ARENAS。
等惡夢終結,我唔會/唔可能再做任何野~
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-29 23:21:

你另外個LE呢? 搞成點??? list 隊波出來丫 ﹐同話比我知你既對手隊波係點樣。
我win硬
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-3-30 23:55:

哈哈清楊條友, 情願去講波衫都吾入來同我地打個招呼啊
凸-_-凸
sleep
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。