<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-10 22:59:

鬥d咩stats先

張相有d似男仔, 可能因為著左藍色衫啦
FG% FT% FTA 3PTM PTS REB AST ST BLK TO PF ~11樣
真人唔似男仔架
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-12 23:13:

有冇話會入邊隊波?
今年火箭都有請佢去豐田中心季前集訓la~
'性版討論區"
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-14 23:47:

呢樣野要問1問清揚。拒講到拒果邊...
我諗我可以扯多個賤人過黎玩既,不過她沒有呢度D戶口
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-17 18:58:

代表D乜
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-17 21:44:

賤人 ???
Because HER team Name is Miss B~i~t~c~h
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-4-18 09:42:

下年俾我揀, 我 1st, 2nd draft 都唔會揀 AK47 or diaw~
WHY?
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-18 10:34:

對下季既SETTING有咩意見?? 可以發表下wor...
冇乜意見,最好10個人參賽,報了名不報到的人刪了他的資格~!
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-18 10:30:

我今年1ST-6TH DRAFT 全部係電腦揀
下次既話... 我一定知簡邊個。
下年一定唔pick Duncan
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-18 17:43:

你兩兄弟既大戰﹐有沒我地兩師徒既甘激 ??
姚明累死了他
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。