<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 02:10 PM:

當然有興趣. 但我想等呢3個大交易confirmed先傾.
我個轉數慢又唔鐘意去想D長遠既事...
我地下個禮拜先再傾好唔好?
我都係咁話
而家連隊波有邊個都唔清楚
等d人打左幾場
一個禮拜後先再trade都未遲
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 02:45 PM:
好野, parker 又可以換啦 ~
點解你細佬俾你放o既?

Xtravagant:
一個禮拜都係一round姐
唔緊要啦

希望你下round唔係對我啦
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 03:29 PM:
now 我想放走S.Oneal , 幾人換幾人冇限 ~
有興趣既話我知 ~
中鋒難求呀
你keep住去自己用啦

下round對你,相信將會係激戰連場
我有4個人要走,要慢慢建立番d默契先得喇

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-13 at 04:18 PM ]
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-13 07:58 AM:

艾力克,有單『生意』傾傾,
Z. Randolph Trade T.Parker
見你唔夠PG用明益你
不過成交要等下喇
Anthony TRADE Gasol, ok?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 05:12 PM:

你個Oneal miss左既game都唔夠我...
最衰今年冇左個 injury list 啦

有2個岩岩上力o既 (wallace+jackson), 都俾你要左
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-13 05:31 PM:

你想點換法先
你地岩岩先trade完4個
又係你地? , 半隊波喇喎
不如交換acc黎玩呀 (講笑)
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-13 05:51 PM:

啱條件咪換囉,我來者不拒嘅

其實上次換果陣時都有問過 S. O'Neal,不過佢果陣時唔想放,依家想放咪又問下條件先囉
難得你o係度,又問下你d條件先...
S. Parker (LAL - PG,SG)
R. Allen (Sea - SG)
S. Marion (Pho - SF,PF)
J. O'Neal (Ind - PF,C)
A. Jamison (Was - SF,PF)

邊d係非賣品?
又有冇睇中我邊d球員咁,俾張trade list我睇睇~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 06:20 PM:

冇話邊個係非賣品邊個唔係..........
A. Walker (Mia - SF,PF)
M. Blount (Bos - C)
M. Williams (Mil - PG)
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:01 PM:

咪就係, 本身好想換佢果個 Z. Randolph  和 R.Wallace, 點知佢唔知trade走左,換d唔知咩人返黎........
Z. Randolph (Por - PF), R. Wallace (Det - PF,C), S. Jackson (Ind - SG,SF)
換 C. Webber (Phi - PF), C. Anthony (Den - SF), L. Hughes (Cle - SG)

唔小心trade左俾佢,不過都好感謝佢俾番有d有份量o既球員我,多謝~

XtravaganT 隊波有好多個可以打 PF 架,你地同佢trade呀
A. Bogut, A. Kirilenko, C. Boozer, Z. Randolph, R. Wallace
真係多到得人驚呀!!

ming: 我諗住遲d add o既 Mihm 都俾你add左,恭喜你

P.S. 可唔可以留番 Q. Richardson (NY - SG,SF) 俾我 wed trade 完之後 add 呀

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-13 at 07:14 PM ]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-13 07:13 PM:
T.Ford 和 S.Oneal

有冇人想換 ???
唔係唔想換
係冇球員可以同你換
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。