<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 11:07 PM:

冇錯,Trade duncan 的名單如下
K.G
Martix
L. Odom + C
wht is matrix??

odom + P. Brezec (Cha - C) ??

我d center trade唔trade倒Z. Ilgauskas (Cle - C)呀?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 11:12 PM:

不能
matrix=馬利安
冇錯,Trade duncan 的名單如下
K.G
Martix
L. Odom + C

咁我咪用odom+brezec trade 你個 duncan 囉
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 11:15 PM:

你估下我Trade 唔 Trade
我估你trade
咁你快d trade俾我啦
Originally posted by 清揚 at 2005-11-13 11:25 PM:

我死左就trade比你:cool:
你死左仲邊有人trade俾我呀
都得,叫你細佬俾我啦
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-14 10:10 PM:

Sorry,我也無能為力了
始終我哥才是主,我只是軍師仔,希望明白
點解你... "禁止訪問"
Originally posted by 清揚 at 2005-11-14 11:03 PM:

哈~我brother轟烈死了喇~各位
為兄的感到很光榮
雖然唔知咩事,不過覺得有d可惜呀
少左個軍師添

希望佢可以復活啦
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-14 11:17 PM:

我來緊(聽日)要考我個學士畢業試
暫時無心情也吾可以同你傾住

sorry and good night
俾心機呀
讀書要緊
全世界人都支持你架
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-14 11:35 PM:

早排 K. Korver 死曬火, 真令我擔心............
不過, 佢最近既表現相信可幫到我既3 pt...............
我隊波係3分王 :cool:
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-14 11:44 PM:

你個M.Williams 換唔換嫁 ?

仲有, 想請問大家知唔知 Oneal 幾時好返 ?
M.Williams 想換乜?
O'neal 復出無期
起碼一個禮拜後啦
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-14 11:57 PM:

哈哈, 諗唔到....................
係 wor, 你個 webber 換唔換嫁 ???
我既人已經 trade 好, 你不妨睇睇 ~ thx
諗唔倒又問我換唔換

webber 係我用 s. jackson + r. wallace 換番黎架喎
你俾唔俾得起呀 :cool:

我起碼都16,17號先會再搞個陣,因為到時我會少左一個人,都要煩add番邊個人返黎

清揚: 慘得過我兩round都嬴倒人rebound呀
(希望唔好衰多口換走左兩個 PF 就輸啦)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。