<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-15 12:24 AM:

s. jackson 係咩人黎 ???  佢表現好一般姐 ~

如果真係要換, 睇你要咩位置啦, 我相信我可以satisfy到你既要求 ~
s. jackson 係溜馬架喎,咁都唔識?
佢一場拎15分,5籃板,5助攻都冇難度,又有得射3分,都幾實用架

暫時webber o既地位同你個iverson差唔多
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-15 12:30 AM:

唔係掛........咪玩啦 ~
最近佢既表現明顯回落, 可能係因為76人other主力開始上力...........
我唔係話佢唔好, 但如果你要攞佢跟iverson比就...........
你所講o既"表現明顯回落",我諗最多都係講points姐
我睇一個球員係睇得好全面o既
何況我隊波d分2round都多人成條街

今個禮拜你小心d喇 :cool:

(你要埋webber就半隊76人喇喎,咪玩啦)
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-15 12:41 AM:

2個姐.............
如果你冇興趣換既就算啦........我冇乜所謂 ~
iverson, korver 加埋 webber o既話咪有半隊囉

唔會咁益你
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-15 01:00 AM:

有半隊即係益我咩 ???
唔係好明.........
半隊得分好手
成隊波有多過一半都contribute倒去隊波度,幾有保證
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 07:44 AM:

苯拙的想法~
我都係講下笑姐
之前都有人話唔想要2個公牛,唔想要2-3個 Mil 啦
kidding~

你仲要打錯字
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 09:55 PM:
高華同加素系主角
D配角由你定
唔惦我地改~
2 trade 2
3 trade 3都冇問題
當然要高華未來數場比賽要有好表現以上內容才兌現la~
未來數場比賽要有好表現就可以trade倒個好球員
我都想要gasol,有冇得諗
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 11:09 PM:

本來我計好條數同閣下trade,可惜你的主要棋子籣度夫............
仲好講..
你o個時話籣度夫+一個球員先換倒你個gasol呀
而家我用籣度夫換倒兩個好球員,點都好過你講o既trade啦

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-15 at 11:50 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 11:29 PM:

Jackson + Randolph
Trade
Hamilton + Gasol
以上系我想提出的offer
可惜~
個trade都acceptable呀,你o個時都冇咁講過
個人黎講都幾鍾意Randolph
個人覺得高華除左射3分之外,冇乜特別
76人打3分戰術先令到佢可以發圍,相信佢今年得分都會上升

但始終對佢都冇乜興趣
祝你地合作愉快~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-16 12:31 AM:

ok,先觀察1 week~:cool:
黎緊依個禮拜,除左17號,日日都差唔多 full team 有波打,相信你絕對可以睇倒一個球員o既成效
希望高華今個禮拜爭氣d,等你簽佢長約啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。