<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-16 12:28 AM:

2個都可以接受 ~
我想要 o'neal

請出價~

球員名單:
M. Williams (Mil - PG)
B. Gordon (Chi - PG,SG)
M. Blount (Bos - C)
P. Brezec (Cha - C)
Q. Richardson (NY - SG,SF)
A. Walker (Mia - SF,PF)
L. Hughes (Cle - SG)
Originally posted by 清揚 at 2005-11-16 09:46 AM:

主要系睇高華,但其他亦要觀察,始終冇人會想簽一個缺態的球員返來既~
就黎打完..
8分
5reb
3assist
1stea
冇入3分

加油呀,高華~

清揚: 又一次證明walker好過你個posey好多啦

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-16 at 10:18 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-16 10:22 AM:

冇人用~冇計la
上次你細佬話posey復出打正選,話簽walker返黎唔抵
而家總算為我爭番口氣 :cool:
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-16 10:54 PM:

我都知.........但係我唔明點解佢可以出果d人黎換 Oneal.............
佢擺明睇唔起佢 ~
唔係呀
我係諗住用L. Hughes (Cle - SG)+walker or center 黎trade o'neal架
絕無睇少佢o既意思
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-16 08:09 PM:
艾兄,唔知你對 S. Parker 仲有無興趣,
S. Parker + M. Redd 換 A. Walker + S. Marbury
S. Parker 而家冇乜興趣喇, 而家 PG 位都夠人用, 何況你應該係佢好高價值o既時候trade俾我嘛

redd 都 okay
不過依個交易trade唔過~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-16 11:11 PM:

艾兄我今晚好開心阿~~~澳洲出線了!!!
當然啦
相信依度有唔少人都好興奮

可能識澳洲d球員多d,我都較為想澳洲出線
希望佢o係決賽週都有表現,可以打出水準啦
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-16 11:12 PM:

C. Anthony  你換唔換得 ???
一換一?
換多過會好d
Originally posted by 清揚 at 2005-11-16 11:14 PM:

醒目
經一事,長一智
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-16 11:19 PM:

既然法廸無興趣我 offer 果個 trade,M. Redd  trade S. O'eal 我都得嫁,不過 R. Allen 就唔好啦
C. Anthony (Den - SF)

trade...
S. Marion (Pho - SF,PF)
R. Allen (Sea - SG)
J. O'Neal (Ind - PF,C)
A. Jamison (Was - SF,PF)

可以trade倒邊個呢?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-16 11:23 PM:

M. Redd 幫到我乜先???
S.Cassell又幫到我乜先???
多得幾分而令助攻減弱實屬不智:cool:
安仔換家嫂
ok?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。