<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 10:51 PM:

S.Oneal最好Trade B.Miller:cool:
點解呢?

how about camby, yao mind ?
compare with o'neal, b. miller ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 10:58 PM:

一句就夠:
B. Miller是當今NBA最有機扲三雙的中鋒~0~
得分,籃板及助攻皆強
特別系助攻:cool::cool::cool:
yao ming: shooting%
camby: reb, blk
b. miller: assist

3個人o既o既得分同籃板都差唔多水準

我認為 b. miller 係最全面
但就係4個最勁o個個?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-17 11:03 PM:
b. miller .......... now 係邊個度 ?
我唔知佢係邊個..........
打過溜馬
打左2年帝王
技術全面

全名 brad miller, 畢米拿
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 11:12 PM:

實力排名如下:
1.S.O---NBA第一中...
"選才要選較全面的人"
此乃我留住 odom, james
重用 hughes o既原因也

其實我都想簽 L. Wright (Mem - C) 架,可惜佢始終打唔出水準,跌到落二線尾喇

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-17 at 11:19 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-17 11:19 PM:

我也不希望簽水準不定的人回來
得閒做下d蝕本生意,個game先玩得夠挑戰性嘛
搞錯呀!!!
繼之前簽唔倒 wells 之後
兩個禮拜前又簽唔倒 murphy
今日又簽唔倒 m. james

Originally posted by Xtravagant at 2005-11-18 06:27 PM:

he should be yours as I dropped...
我次次眼白白見倒d好球員俾人拎左,都幾無奈 esp.wells and murphy

Boozer 又要抖多一個月,你又真係幾慘o既
Originally posted by 清揚 at 2005-11-18 08:57 PM:
真系世風日下,wer連B. Miller Trade Jason.Terry都肯..................:cool:
我都嚇親

我出安仔trade b. miller 都唔理我,而家竟然要 jason terry
為左自己著想,見倒就即刻投左反對票喇
Originally posted by 清揚 at 2005-11-18 10:02 PM:

1.S.Oneal trade Gasol

2a.Ricky  trade Rip
2b.B. Simmons trade R. Bell :cool:
B. Simmons trade R. Bell  
Originally posted by 清揚 at 2005-11-18 10:25 PM:

造反,造反
比B.M過埋DagameX2我地就大煲喇,計埋計埋D Reb不得了喇,仲想Win揾人投反票la
我一見倒就投左啦
至於你地...就你諗你喇

我係為左我隊波而投票o既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。