<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-7 11:22 PM:
應該過左比你la,睇下先la去,成功與否也回我ㄚ,thx
pending trade呀
唔知係咪要等1日呢??

我想trade gordon時都係咁~

你唔好 click "vote against trade" 住呀
免得trade唔倒
thx~

"This trade will be reflected on the lineup for Friday, Nov 11"

唔知個league set左d乜??
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-7 11:27 PM:

你個 offer 都係唔夠吸引,H. Tur...
哈哈..
sor呀,因為真係太心急想簽佢番黎喇

係喎,睇番原來你都係得2個 PG,你同我都一樣咁需要佢

咁你有冇睇岩我邊個球員呀?
我想要你o既...
A. Jamison (Was - SF,PF)
E. Okafor (Cha - PF,C)
S. Parker (LAL - PG,SG)

你諗下我有冇d咩人可以trade倒佢地?
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-8 09:57 PM:

做乜無啦啦串埋我..........
我...
認同~
offer trade俾人都係試下之嘛

accept 就好啦
reject 亦都無所謂
駛乜咁傷和氣~

"我出個 trade 一向都唔 expect 佢會得"
我都reject左你個trade啦,係咪預左呢?
haha..
因為覺得個球員水準冇乜保證,sor..

[ Last edited by 艾力克 on 2005-11-8 at 10:13 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 10:12 PM:

邊個trade??? 卡素耳乎???
唔係呀
fantesticming05 offer 架

不過cassell岩岩o個場打得麻麻,而且又成36-7歲,我都有d怯添
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 10:17 PM:

cancel low~
冇所謂~
我有好多人得分都好掂
所以就算佢好少分, 但係contribute倒 assist 我都會要, 最好有埋steal啦

我會用一陣先,遲d睇下依位'急先鋒'仲有冇力啦
我都已經睇中左一個新人幾掂喇 :cool:
有表現o既話,可能會搶左cassell個正選位喇
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 10:36 PM:

其實我也不想換卡素耳~
點解呀?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 11:08 PM:

我多射手
少 pg用
我都係呀,得一個
所以上一round就輸左assist同steal喇

介紹一個好野俾你
s. 史杜達米亞, 近兩場都有15分, 而且打 PG,SG
依個就係我之前話幾好o既新人喇

當然亦都要睇下係放棄邊個黎簽佢啦
始終後備+新人都唔係咁穩定
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-8 11:38 PM:

外借球員 ??
竟然你吾想trade未cancel lor .
當然得啦
或者佢好人唔想反口呢

而且我都想簽佢返黎玩下 :cool:
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-8 11:47 PM:

4 votes against the trade then it can be cancelled.

I can help you with 1 vote. you can have 1 vote and Shutup 1 vote
just ask fantastic to vote then u can cancel the trade ...
哈哈..唔好咁啦
見倒佢咁想keep住,我就更加想簽佢返黎喇

所以...我係唔會 vote against trade 架
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 12:05 AM:

比條生路行下la~
我絕對會為了是次交易唔玩~
其實..
你都已經有nash同boykins啦
就讓個cassell俾我啦
我真係我需要PG呀
你有替補就真係唔同講法喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。