<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-9 17:52:

我用milles+hsm+ford trade r.j就奇計,你用以上任何陣容去trade = ?????:cool:
暗渡陳倉,你又 get 唔 get 到
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-9 18:17:

如果你肯..........咁就緊係好啦....
如果你肯放 C. Kaman 嘅話

G. Hill、C.  Kaman 換 A. Harrington、N. Krstic,即 trade 唔駛等佢復出,如何
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-9 18:36:

不如為難我吧.........你睇下我有既centre........冇埋Kaman真係會死嫁........
清單中既球員都唔錯呢.........不妨考慮一下 ~
N. Krstic 都係 C 嚟呀,點解你覺得我係為難你呀
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-9 18:43:

個人認為Kaman穩定好多  ~

p.s. 我是以最近既表現而下定論 ~
球員都係打狀態嘅啫,我就唔係好信 Kaman 可以成季打得咁好,佢其實同 N. Krstic 差唔多級數啫,如果唔係我縑 N. Krstic 唔夠 blk 我都唔會放,你唔係諗住佢可以單 trade redd 呀話

俾多個統計數字你參考喇,當佢哋一個禮拜打三場:

FG%        FT%        3PTM        PTS        REB        AST        ST        BLK        TO
0.472          0.670          3.0          94.8          39.0          12.9          4.5          3.9          14.4
0.496          0.763          0.3          80.4          40.8          11.4          4.8          5.7          12.0

你賺 3pts 同 pts,蝕少少 blk,但係有即時嘅戰鬥力加唔駛再理 G. Hill 呢個計時炸彈,你自己諗下啦

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-9 at 07:02 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-9 19:36:

如果唔駛 waive, 我都會考慮 bogut
喂,你呢排成日換人,攪到今個禮拜同你個 match up 嘅 scenario analysis 我做咗起碼三次啦,你攪掂未嫁
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-9 20:12:

要 analysis 架咩?
仲有2個人有機會轉
如果 bell 發揮正常, 個陣都差唔多喇

redd + jamision 換 wally + odom 點呀?
唔好意思,我真係對 odom 無乜興趣。其實 odom 係個好球員,你不如留番嚟同其他人 trade 啦

反而我想問下唔用 S. Marion 、R. Allen 、R. Lewis 、J. O'Neal 同 M. Redd ,係唔係無辦法 trade 到 L. James
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-9 20:47:

可惜
係~
never mind
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-10 12:37:
x 兄add人又幾快手喎, nelson 應該好過 harris :cool:

odom...有冇人有興趣?
咪係,如果唔係連續三個禮拜大敵當前,啲 blk 唔係好夠用,我諗我晨早已經簽咗佢而唔要 D. Marshall  ......  後悔不已
Xtravagant 兄:

你係我响個 league 度最欣賞兼最有條件成為 Jedi  嘅 team manager,有無興趣同我 Master Yoda 組成聯盟,共同對抗黑暗勢力呀
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-10 13:33:

哈哈 點樣共同對抗黑暗勢力法 ?

...

[ Last edited by Xtravagant on 2006-1-10 at 01:36 PM ]
有無興趣知道我既獨門分析方法,同埋按住呢套方法合組全 league 入面最強既隊伍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。