<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-10 14:00:

why not ?  我當學多D野之嘛。

但我始終係你既對手之一﹐你吾怕我學了之後對你有威脅嗎?
乜你覺得去到 Master Yoda 嘅級數會咁介意勝負得失咩,反而能夠收到一個得意門生嘅感覺其實仲正。組成聯盟嘅另一個作用係可以加強原力﹙the force﹚所發揮嘅作用,令到個優勢可以翻番去 Jedi  果邊

原先我都無諗住收徒弟嫁,不過見到呢度嘅黑暗勢力一日一日咁坐大,真係無辦法唔出招

p.s. 如果 shut up 有興趣嘅我都歡迎你加入聯盟,不過收唔收你做入室弟子我仲要諗下先,唔知點解我硬係有少少覺得你有啲似 Anakin Skywalker﹙即係 Darth Vader 嘅前身 ﹚
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 15:55:
筍盤~
1.Ricky.Davis
波士頓偷球王+助攻王,隊中2号得分主力,十分合助攻欠奉的隊伍收購~
2.Tim Duncan
NBA著名大前鋒
你個 Tim Duncan 想點賣,佢 + 幾個二打六換 AJ 等大將可以諗﹙你知我會放邊啲唔放邊啲嫁啦﹚,不妨出個 offer 嚟研究下

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-10 at 04:28 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 16:05:

你想買那你先出offer,pls
不慣叫價:cool:
條數真係好難計,點計都唔平衡,隨便出住個 offer 摸摸底先

PG 你又唔要喇,如果出到 A. Harrington + R. Lewis
有無可能 trade 到 T. Duncan + 二打六 1 個
﹙一個禮拜大概要蝕 9 個 3pts,3pts 從此再無優勢﹚

再唔係就 A. Jamison + A. Harrington + R. Lewis 換
T. Duncan + D. West + 二打六 1 個
﹙一個禮拜大概要蝕 12 個 3pts,一定蝕唔起﹚

如果咁都無得傾嫁話,我可以慳番唔駛諗

p.s. 未必一定 trade,因為條數真係未計掂
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 17:05:

我D人同你D人作用差太遠,好多條數,好多個配搭都真系唔系咁得~
同Duncan一個Level既Center你又有喇,看來我同你真系註定大纜都扯唔埋
都係果句
never mind
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-10 17:19:

我都睇唔明你地d Jedi 同埋 master Yoda?
你就算唔知邊個係 master Yoda,都應該認得我張相呀

﹙我連相都轉埋,幾認真﹚
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-10 17:22:

你就算唔知邊個係 master Yoda,都應該認得我張相呀

﹙我連相都轉埋,幾認真﹚
至於 jedi ,咪就係星球大戰入面以 master Yoda 、 master Obi 同 天行者 skywalker 為首,同黑武士班友仔打對台嘅 Jedi 武士囉

咁你依家明未 ???
我返嚟啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-10 22:58:

好我都好想 學下你D獨門計算方法
但同盟既意思吾代表我會白白放D勁人比你架wor
簽人唔一定要簽勁人嘅,遲下你就知嫁啦
不過今日初步同你計過,你隊波底子唔算太差,不過起碼仲要 trade 多三至四個人先至完成整軍
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-10 23:04:

你打算點教我 ? haha
你識得用 excel 嗎,我有幾張 template 可以用嚟計數,另外仲有一啲我自己整理嘅 information。至於有關呢啲資料,你必須嚴格遵守保密原則,內容有唔明嘅用 e-mail 溝通,okay
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-10 23:19:

R.J 聽日已經可出返..........Redd / Jamison 係咪真係冇得傾 ???
我再係咁只會等死.........
我放 AJ 嘅成數會高啲,但係原先個 offer 依家真係唔得,有 kaman 嘅話好多問題可以即時解決,就係咁簡單
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。