<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
i want to sleep

不如聽晚至傾
我個 B. Knight 原來上場啲 ast 係幫今場攞埋,今場出咗十幾分鐘就隱咗形,睇嚟我都可以完全放棄 ast 專攻其他範疇喇
無陰公呀 !!! 一日之內無咗兩員大將 !! 唔通 ming 哥的衰氣過咗嚟我度 ???  
Power Forward 八壯士

S. Marion、J. O'Neal、A. Jamison、D. Marshall、B. Diaw、A. Harrington、N. Krstic、I. Diogu  
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-12 16:27:

我只會睇 matchup 數據
knight 0.23;
alan 0.44;
lewis 0.52;

佢地傷一傷, 我就搶番一分
只要搶得到手, 諗下點 keep 住去就得
原先都諗住今個禮拜都可以勝券在握﹙起碼 6 : 3﹚,點知人算不如天算,遇上發咗癲嘅 R. Bell 同 R. Alston 加上我隊波主將受創,家陣真係有啲危危扶

不過,難得艾兄咁俾面對呢次 matchup 嚴陣以待,個幾禮拜之內換成 5 個人嚟對付我,真係感到榮幸
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-12 14:01:

幾時停止交易啊 (以個GAME時間來計)
1 月 17 日至 1 月 23 日期間﹙week 12﹚
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 14:33:

D . West 值  A Harrington 我覺得 (你又可以多個SF用)。
GASOL ...最主要拿BLK﹐我BLK對住一般球隊已經夠用。

高west 6%喎
咁 D. West + ?? trade A. Harrington + ??

你有無好建議呀

再唔係整個三角交易,我用 A. Harrington + ?? 同 Xtravagant trade D. West + ?? ,Xtravagant 用 A. Harrington + ?? 同清揚 trade D. West + ?? ......

單嘢可以試下用版主嘅權力試下可唔可以响同一日完成個 trade,如果得嘅以後大家就可以現 n 角交易

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-12 at 06:17 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 21:17:
出售Daivd.West,有意者留言
我留咗言啦
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 21:31:

R.J 個傷唔算大...........可以計平d嗎 ???
你到底會唔會放唔放 kaman 呀
用  A. Jamison + D. Marshall  換 Kaman + Jefferson 得唔得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。