<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 21:58:

D. Marshall   ??
咪玩啦.............
有 3 分又係 PF 兼個 trade 嘅 stat 平均,不過你唔想都無所謂,你出 counter offer 囉
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 22:01:

正選同後備既計法系唔同既
所以話我同你思路唔同呢,佢打後備嘅時候都有咁嘅 stat,而個 trade 家陣又無佢蝕底,一陣被佢爭到個正選咪賺到笑囉,我揀 Diaw 果陣佢都未係必然正選啦
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 22:03:

條友我之前都簽左啦.........我想要佢又洗乜問佢攞 ~
仲有..........佢要既係  kaman + R.J...........
都話叫你出 counter offer 咯
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 22:06:

話平均........點比得上佢2個
我講兩個人加埋嘅統計數字呀,你有無計過先
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 22:09:

永遠???X不只一次想要,秋兄又話有得諗播,艾力克想我出Gasol堵
清揚兄,其實我想要 kaman 同 west,你要 pf,ming 哥就想 trade 下人,三角交易有無得諗呀
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 22:12:

Jamison/Diaw + Knight/Redd
呢個近好多喇,不過唔係好清楚。係咪即係 Diaw + Knight 都得
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 22:16:

我知
我要SF

[ Last edited by 清揚 on 2006-1-12 at 10:18 PM ]
我出 1 個 pf 1 個 sf,你同 ming 傾掂就 deal,咁嘅方向你哋同唔同意
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 22:23:

用三角trade三家有著數:cool:
如果係咁等我計一計先,5 分鐘後覆你我出邊個 ......
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-12 22:24:

嘩...........咁攪野 ??
呢個你地諗啦............

秋兄冇諗過 trade Hill ??
我可平d放 wor ~
G. Hill 我想等佢出番先,佢今季出得 9 場咋,我對佢仲有興趣

....... 仲計緊 ......
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-12 22:25:

如果係咁等我計一計先,5 分鐘後覆你我出邊個 ......
我決定出 A. Jamison + A. Harrington,絕對係蝕俾你哋,你哋無理由拒絕呱
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。