<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-3 20:50:

老實講,秋兄D offer真系好差下............
開天殺價,落地還錢啫,又有幾差啊
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 20:49:

我唔係太需要 pts 同 3pt
i mainly target on your Marion and J O'neal
sorry,打攪晒
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-3 21:00:

我覺得你既人比較難跟秋兄傾好.............
ming 兄你又會唔會同我易 trade 啲呀
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-3 21:18:

以我既人腳...........相信你都唔會睇得上眼 ~
咁又唔好咁講,不過算啦,番去溫書,下個禮拜要考試, bye
wer 兄,我啱啱落咗個 offer 俾你,應該好過之前果個,希望你可以俾下意見
Originally posted by 清揚 at 2005-12-8 12:44:

系ar,你呢個offer真系同秋生果D弱智offer有得揮:cool:
同你果個《 本世紀最強 offer》相比,我果啲 offer 確實弱智咗啲。

一個 trade 三個,我玩咗呢個 game 三年大大話話組過 10 隊 8 隊波,都係第一次見   

﹙反擊完即閃  Bye﹚
啱啱考完試,無入嚟兩個禮拜,乜好似七國咁亂嘅,究竟發生乜嘢事
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-19 14:50:

秋兄隊波太強了。
唯一弱點可能...
如果個死人J. Przybilla 唔係無啦啦學人傷風,又或者我有排 A. Jamison 出賽,你就連 BLK 都輸堆啦

不過過咗去嘅嘢無謂諗太多,係你嘅唔係你嘅整定嘅。其實你隊波都好強呀,係有幾個球員出唔到我至有得贏啫,輸同贏有時都好講運氣嫁,期待下一次嘅對壘
ming 兄,如果我用 M. Redd 、A. Jamison 同 A. Harrington 換你嘅球員,可以換到邊幾個 ??
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-24 19:21:
秋兄 :

你對邊個有興趣 ???
有冇咩提議 ???
我對 T. McGrady、R. Jefferson、S. Cassell 同 Z. Pachulia 都有啲興趣

如果唔出 T. McGrady,想 trade A. Jamison 可能會難少少,另外如果你肯 trade Z. Pachulia,我都會考慮以 C 交換﹙當然唔會係 J. O'Neal 啦,sorry

不如由呢個 offer 開始傾起,M. Redd 換 R. Jefferson,我賺 FG%、REB、AST 同 BLK,你就賺FT%、3PTM、PTS 同 TO﹙M. Redd 重要少打 3 場兼且健康一向無問題﹚,你不妨考慮下。

當然,我估你都係未必會同意就咁 1 trade 1,請回待覆
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。