<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 11:50 AM:
shut_up 之非賣品:
V. C...
你咁快又出 ???
你知你之前落實左果個可以cancel 嫁拿 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 11:57 AM:

cancel唔倒都算啦
始終係我計錯左

我講出黎係方便日後o既 trade 姐

順帶一提
太陽o既 bell 同 公牛o既 deng 都打得幾好,你地可以考慮喎
假如我想換Z. Randolph 和 S. Marbury , 我要出邊個 ???
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:09 PM:

at least  Oneal + T. Ford
呢個我冇問題, 但係佢唔係都想要R. Davis咩 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 12:12 PM:

只對以下球員有興趣...
T. Parker (SA - PG)
T. Ford (Mil - PG)
S. O'Neal (Mia - C)
E. Okafor (Cha - PF,C)
Oneal + T. Ford 我都ok ~
但係你可唔可以"保"返個C比我 ???
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 12:18 PM:

承上個trade
可唔可以trade埋
M. ...
佢點會肯..............佢既然唔肯cancel個trade, 更冇可能答應你呢個offer啦 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:35 PM:
[quote]Originally posted by 艾力...
你咁樣換..........真係想佢死咩.............
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 12:41 PM:

true .... thats a pretty unfair trade for him overall ...
hmmm
how about u trade with him then ? Since you want Randolph
yup, so I'm waiting for his reply...........
however, I think he's trying to make compensation for his "wrong" trade ~
Xtravagant 有冇興趣跟我交易 ?
好野, parker 又可以換啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 03:15 PM:

點解你細佬俾你放o既?

Xtravagant:
一個禮拜都係一round姐
唔緊要啦

希望你下round唔係對我啦
我都唔sure係咪真係比 ~
我話你果個PF已經比人換左, 如果唔放parker就換唔到PF ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。