<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
now 我想放走S.Oneal , 幾人換幾人冇限 ~
有興趣既話我知 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-13 05:59 PM:

難得你o係度,又問下你d條件先...
S...
冇話邊個係非賣品邊個唔係............只要大家平衡到大家既需要就得 ~
S.Oneal...........我都係想換個C返黎, 但我諗住搵一個和 S.Oneal 2 換 2 ~

另外, 最近表現特出既 T.Ford 我都想放, 換個得分和 rebound 比較強既人 ~
秋葉林你個J.Onea / A. Jamison 可以點換 ?
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-13 06:44 PM:

你始終都係對 S. Parker 死心不息...
咪就係, 本身好想換佢果個 Z. Randolph  和 R.Wallace, 點知佢唔知trade走左,換d唔知咩人返黎........
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 07:04 PM:

換d唔知咩人返黎........:ma...
C.Mihm 總比佢好 ~
點都好, 呢個人遲早都會比我踢走 ~
T.Ford 和 S.Oneal

有冇人想換 ???
攪錯左, 只有 T.Ford 和 S.Oneal only  ~
parker 早就和清揚傾好左, 冇可能反口 ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-13 at 07:28 PM ]
打得多唔等於打得好........
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-13 07:32 PM:

蜀中無大將,廖化當先鋒
呢個禮拜如果BOOZER唔上, OSTERTAG平均雙雙唔難, 你話我話既! :cool:
是但啦, 反正都換左, 我冇乜所謂 ~
http://hk.sports.yahoo.com/051112/42/1imon.html

睇下呢段新聞.........馬貝利可能做後備 ~
你地覺得點 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。